Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
Green Village Şile 2'de 135 bin TL'ye! Son gün 15 Mayıs!

Green Village Şile 2'de 135 bin TL'ye! Son gün 15 Mayıs!

Daire fiyatlarının 135 bin TL'den başlangıç gösterdiği Green Village Şile 2 lansman fiyatlarıyla satışlar 15 Mayıs'a kadar devam edecek.

Burçkale Yapı tarafından inşa edilen Green Village Şile 2 projesinde yer alan konutların fiyatları 135 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Lansman özel fiyatlarla satışlar 15 Mayıs'a kadar sürecek. 

24 bin metrekare arazi alanına sahip Green Village Şile 2 projesinde 23 blok ve toplam 142 konut yer alıyor. 1+1?den 4+1?e kadar çeşitli daire tipleri bulunan projede bahçe dubleks, bahçe tek kat daire, teras dubleks ve teras tek kat daire seçenekleri de yer alıyor. 

Aile ve çocuk konsepti sunulan Green Village Şile 2 projesinde 185 metre uzunluğunda gölet yer alıyor. Gölet?in etrafında yürüyüş, koşu parkuru, içerisinde yer alan gençlik ve fiskos adaları bulunuyor.

Green Village Şile 2 projesinde Balıklı Gölet, Fiskos Adası, Gençlik Adası, Su değirmeni, Kapalı Sosyal tesis, Ağaç Evler, Mini Çiftlik, Köy Çeşmesi, Şelale, Fantastik Kale, Tırmanma Duvarı, Oyun Alanları, Açık Havuz,Köy Bakkalı, Kisd Club,DVD Room, Kütüphane, Atölyeler, Yaz okulu, Mini Teleferik ve Hobi bahçesi bulunuyor.  

Green Village Şile 2 iletişim bilgileri
0 (533) 061 68 71
Web: www.greenvillagesile2.com

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X