Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
Bizim Evler 7 Ispartakule'de ön talep süreci başladı!

Bizim Evler 7 Ispartakule'de ön talep süreci başladı!

Ön talep sürecinin başladığı Bizim Evler 7 Ispartakule projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Bizim Evler 7 projesi; Ispartakule'de inşa ediliyor. Reklam öncesi avantajlı fiyatlarlar ön talep fırsatları başladı.  532 konut ve 43 ticari ünitenin yer aldığı Bizim Evler 7 projesinde konut teslimleri 2017 yılında yapılacak. 

Bizim Evler 7 Ispartakule projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. 

İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Bizim Evler 7  projesinde inşaat çalışmaları da başladı. 8 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Bizim Evler 7 projesi; panoramik Küçükçekmece Gölü manzarası ve Marmara Denizi?ne hakim bir manzaraya sahip.

Her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark konforu sunularak, yeşil alana daha fazla yer verilen Bizim Evler 7 projesinde kapalı yüzme havuzu, oyun bahçeleri, kreş, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, anaokulu, eğlence mekanları, fitness salonu, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu bulunuyor. 

TEM Otoyolu'nun yanı başında Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö hatları, 3. Havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul güzergahında yer alan Bizim Evler 7?de konut teslimlerinin ise 2017 içerisinde yapılması hedefleniyor.

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X