Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
Halk Bankası Personeli Vakfı'ndan satılık gayrimenkuller

Halk Bankası Personeli Vakfı'ndan satılık gayrimenkuller

Tasfiye Halindeki Türkiye Halk Bankası Personeli Yardımlaşma Vakfı ve Tasfiye Halindeki Halk Emlak İnşaat ve Ticaret A.Ş, 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Gayrimenkuller kapalı zarf usulü ile teklif alarak satılacak. Bir gayrimenkul için birden fazla teklif olması durumunda teklif sahipleri arasında açık artırma veya pazarlık yapılmak suretiyle satılacak. İhale Emlak Mahallesi Kazakistan Caddesi No;78 Kat:4 Emek/Ankara adresinde, 20 Şubat 2010 tarihinde, saat 13.00'te gerçekleşecek.

Satışa sunulan gayrimenkuller
1- İstanbul Üsküdar'da bulunan dükkan ve büro. 546 metrekare arsa alanlı taşınmazların muhammen bedeli 1 milyon 825 TL. Taşınmaz Kısıklı Mahallesi Tranvay Caddesi, Haluk Türksoy Sokak 571-3 adresinde yer alıyor.
2- Ankara Emek Mahallesi, Kazakistan Caddesi No: 78'de bulunan kargir binanın arsa alanı 515 metrekare. Binanın altında 2 adet dükkan bulunuyor. Taşınmazın muhammen bedeli 4 milyon 500 bin TL.
3- Eskişehir Merkez ilçe Memuca Mahallesi,  Özlem Caddesi adresindeki arsaların toplam metrekaresi 115 bin 24. Muhammen bedelleri ise 11 milyon TL.
4- Aydın Kuşadası, Kadınlar Denizi No:9 adresinde bulunan Otel Sunday da satışa çıkarıldı. 6 katlı otelin arsa alanı 325 metrekare, muhammen bedeli ise 3 milyon TL.
5- Aydın Didim'de bulunan 11 adet villa, 84 standart oda, havuz ve restoranın bulunduğu 680 yatak kapasiteli tesis 18 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satılacak. Tesisin arsa alanı 45 bin 50 metrekare.
6- Balıkesir Erdek Bandırma'da bulunan 52 odadan ve 1 villadan oluşan restoranlı tesisin arsa alanı 9 bin 958 metrekare. Muhammen bedeli ise 3 milyon 375 bin TL olarak belirlendi.
7- Balıkesir Erdek'te 14 bin 99 arsa alanlı ve 19/845 hisseli dubleks villa 130 bin Tl muhammen bedelle satılacak.

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Basında kullanılan diğer haberler;

Halk Bankası Vakfı 5 şehirde satışta

Halk Bankası'nın iki tasfiye halindeki kuruluşu, 5 şehirde gayrimenkul satışına çıktı. Türkiye Halk Bankası Personeli Yardımlaşma Vakfı ve Halk Emlak İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin satışa çıkardığı gayrimenkuller İstanbul, Ankara, Eskişehir, Aydın ve Balıkesir'de bulunuyor. 20 Şubat'ta Ankara'da gerçekleştirilecek olan ihalede özellikle Balıkesir ve Aydın'daki dubleks villa ve otel dikkat çekici. Elde edilen bilgilere göre 5 şehirde çıkarılan gayrimenkuller ve muhammen bedelleri şöyle:

ANKARA EMEK: Ankara'da altında 2 dükkan bulunan ve 515 metrekarelik arsa içinde konumlandırılan kargir bina satışa çıkarıldı. Belirlenen muhammen bedel ise 4 milyon 500 bin TL.
AYDIN DİDİM: Halk Bankası'nın tasfiye halindeki iki kuruluşunun satışa çıkardığı en cazip gayrimenkullerden biri de Didim'de yer alıyor. 11 villa, 84 standart oda, havuz ve restoranın bulunduğu 680 yatak kapasiteli tesis için belirlenen muhammen bedel ise 18 milyon 500 bin TL.
AYDIN KUŞADASI: Kuşadası'nda satışa çıkarılan bir otel oldu. Otel Sunday, isimli kuruluş 325 metrekare arsa üzerinde 6 katlı olarak inşa edilmiş. Otel için açıklanan muhammen bedel 3 milyon TL
BALIKESİR ERDEK: Bir diğer cazip gayrimenkul de Erdek'te yer alıyor. 52 oda ve 1 villadan oluşan restoranlı tesisin muhammen bedeli ise 3 milyon 375 bin TL olarak belirlendi. Aynı yerde, 700 metrekare arsa içinde dubleks villanın da 130 bin TL?muhammen bedelle satılması kararlaştırıldı.
ESKİŞEHİR: Burada 115 bin 24 metrekare büyüklüğünde arsa satışa çıkarılıyor. Arsa için biçilen muhammen bedel 11 milyon TL.
İSTANBUL ÜSKÜDAR: Semtte 546 metrekare büyüklüğünde arsa büyüklüğüne sahip dükkan ve büro satışa çıkarılıyor. Taşınmazlar için belirlenen muhammen bedel 1 milyon 825 TL.

Tebernüş Kireçci

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X