haramidere de bulvar üzerinde prestij park,inanlar, sembol istanbul ve hep istanbula çok yakın bir site de 2+1 115 metre kare daire 285.000

Soru
Tebernuş bey haramidere prestij park,inanlar ,hep İstanbul ve sembol istabula havuzu bakıyor bulvar üzerinde 14 katlı butik bir site 2+1 115 metre kare kuzey cepheye bakıyor !!kira geliri 1200 deniliyor ama bence zor 1000 tl verilir ancak, aidat 200 tl daire beğendim 285.000 isteniyor. Bu bölgede çok sayıda proje var geleceğin beylikduzu denılıyor!! Sizce bu bölge bu kadar gelişir mi? Ben alıp kıra vermek istiyorum, sizce mantıklı mı? Ve alın derseniz , sitenin ön cephe caddeye bakıyor kuzey mı? Arka cephe sembol istanbula bakıyor güney mi ? Yada kendim oturmayacağım 1+1 mi almalıyım? Çabuk satılıyor deniliyor. Yukarda saydığım bitişik projelerdeki marka projelerde aynı 2+1 daire 450 bin den başlıyor 2yıl sonra teslim edılcekmiş. Markalı projelerden mi almak sizce ileriye dönük daha karlı olur? Bu projelerin tamamlanması ile bu daire için fiyatlarını olumlu etkiler mi ? Yoksa büyük marka projelerin yanında sönük mu kalır. Ilgınız için şimdiden teşekkür ederim acil cevap vermenizi rica ediyorum.



Yanıt : Aylık 1.000 TL'ye kiraya verecebileceğiniz ev için 250 bin TL ve eri ödeme yaparsanız İstanbul ortalamasında yatırım yapmış olursunuz. Yatırımda esas olan kira çarpanıdır. Almakta ısrarcı olursanız Güney cepheyi tercih edin. Diğer seçeneklerde önemli olan site içinde olup olmaması değildir. Önemli olan kira getirisidir.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
01 Mart 2016 | 19:17 h. erkan evren 1910 Kişi okudu

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın