Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
Hep İstanbul'da yüzde 5 peşinatla! 216 bin TL'ye!

Hep İstanbul'da yüzde 5 peşinatla! 216 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 216 bin TL'den başlangıç gösterdiği Hep İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Ocak ayında inşaatına başlanan Hep İstanbul; Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 1.424 konuttan meydana gelen Hep İstanbul projesi; Beylikdüzü, Esenyırt ve Avcılar bölgelerinin tam kesişim noktasında yer alıyor. 

Toplamda 11 blok ve 14 sıra bina ünitesinden oluşan Hep İstanbul projesinde daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.

Ekim'de lansmanı yapılan ve ilk etapta satışların kısa sürede tamamlandığı Hep İstanbul projesinde 2. etapta satışlar devam ediyor. 

Hep İstanbul projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 216 bin TL'den, 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 335 bin TL'den ve 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Hep İstanbul projesinde yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor. Kalan kısım ise yüzde 50'si kredili kalan 3'e bölünerek ödeniyor.

Hep İstanbul projesinde  iki ayrı toplam 2.600 metrekare kapalı alana sahip sosyal tesis, farklı çocuk yaş grupları için tasarlanmış 1.500 metrekare açık çocuk oyun alanları, 2 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolları ve 1 kilometre uzunluğunda bisiklet parkurları, açık kapalı yüzme havuzları, spor alanları bulunuyor.

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X