Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
Marmaroom Maltepe'de 307 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marmaroom Maltepe'de 307 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Evko Meot İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Marmaroom Konutları toplam 13 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Marmaroom Evleri Evko Meot İnşaat imzasına sahip. Projede daire fiyatları 307 bin TL'den başlıyor.

Evko Meot Marmaroom Evleri'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 13 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. 

Maltepe Marmaroom'un sosyal yaşam alanları arasında çocuk havuzu, kafeterya, kreş, fitness merkezi, basketbol, masa tenisi, açık-kapalı yüzme havuzu, Squash ve oyun alanları bulunuyor.

1 oda 1 salon dairelerin 307 bin TL'den başladığı Marmaroom Maltepe Konutları'nda 2 oda 1 salon daireler 400 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler 500 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 50 peşinatta geriye kalan tutar 48 ay 0 faizle ödeniyor. 

Marmaroom Maltepe Evleri'nden araçla Bağdat Caddesi?ne ise 10 dakika, Maltepe merkeze ve Sahilyolu?na 5 dakika, Maltepe/Huzurevi Metro istasyonlarına ve D-100 (E-5) karayoluna 4 dakika gibi bir sürede ulaşılabiliyor.

Maltepe  Marmaroom adres:Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi, Çağlayan Sokak - Maltepe

Maltepe  Marmaroom iletişim:
Telefon: 444 37 651
Web Adresi: Buraya tıklayınız

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X