Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
Meydan Dükkanları'nda son başvuru tarihi 13 Mart! 240 bin TL'ye!

Meydan Dükkanları'nda son başvuru tarihi 13 Mart! 240 bin TL'ye!

Mağaza ve dükkanların 240 bin TL'den başlayan muhammen bedelle satıldığı Meydan Dükkanları'nda son başvuru tarihi 13 Mart olarak belirlendi.


Başakşehir Kent Meydanı'nda yer alan Meydan Dükkanları'ndaki mağaza ve dükkanlar satışa çıktı. 240 bin TL'lik muhammen bedelle satılan dükkan ve mağazalar için son başvuru tarihi 13 Mart olarak belirlendi.

372 bin metrekare büyüklüğüyle Türkiye?nin en büyük şehir parkı içinde yer alan Meydan Dükkanları'nda yer alan mağazaların alanları 50 metrekareden başlıyor ve 1.000 metrekareye kadar çıkıyor. 

8 ihtisas hastanesini içinde barındıran Türkiye?nin ve Avrupa?nın en büyük sağlık tesisi olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, metro, tramvay, binlerce araçlık otopark ve 3. Köprü bağlantı yolunun bulunduğu alanda inşa edilen Meydan Dükkanları'nda Emlak Konut onaylı 3 farklı ödeme seçeneği uygulanıyor. 

Makro Akyapı Ortak Girişimi ile inşa edilen Meydan Dükkanları'nda ilk ödeme seçeneğine göre tamamı peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 6 oranında indirim uygulanıyor. 

Teslimlerin 2017 Ocak'ta yapılacağı Meydan Dükkanları'ndaki ikinci ödeme seçeneğine göre yüzde 75 nakit ya da banka kredisi dışında kalan kısım vade farksız 2 eşit senet ile ödeniyor ve yüzde 3 iskonto uygulanıyor. 

Son ödeme seçeneğine göre ise yüzde 55 oranında nakit ve banka kredili ödeme dışında kalan kısım yüzde 15'lik vade farksız 3 eşit senet ile ödeniyor.

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X