Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
Smart City'de teslimler 1 sene sonra!

Smart City'de teslimler 1 sene sonra!

SMART CITY Residence projesi güçlü portvöyü ve tecrübeleriyle sektörün öncüleri arasında yer alan Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına başlandı.


Konum ve yer seçme avantajının çok kısa bir dönem daha devam edeceği Smart City Projesinde kişiye özel vade farksız firma bünyesinde ödeme planları yapılıyor.

Şua İnşaat?ın sahiplerin kurduğu SİYAPI tarafından inşa edilen Finans Merkezinin en lüks konut Projesi Smart City?nin teslimine 1 sene kaldı.

2016 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanan  Smart City  Residence ,yapı kalitesi yüksek, yenilikçi ve modern mimari yapısıyla rakiplerinden ayrılıyor.

SMART CITY Residence projesi; Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin yanı başında konuşlanıyor. İUFM bitimiyle de 9 ayrı metro istasyonunun yapılması planlanıyor. Kozyatağı metro?dan gelcek bağlantıyla, Ümraniye  Marmaray  ile entegrasyonu da gerçekleşmiş olacak. Boğaziçi Köprüsüne 10 km, Tem ve E-5? e oldukça yakın mesafede bulunuyor. Lokasyonunun merkezi olmasıyla da toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde bulunuyor.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire seçeneklerinin yer aldığı proje 2 blok halinde yükseliyor.  Alanları 57 m² ile 157 m² arasında değişiklik gösteren SMART CITY Residence projesinde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Projeyi bölgedeki diğer projelerden önemli farkla ayıran özellikleri şöyle;
-Akıllı ev- Gri su tasarruf sistemi-Residence konsept-3?lü ısı cam sistemi Rehau Marka- Seramik cephe kaplama-Yerden ısıtma gibi başka bir çok özelliği de mevcut.. 

Ayrıca proje içerisinde çalışan annelere büyük kolaylık sağlayacak olan bir ?kreş? , kışın da yüzmenin keyfini çıkarabileceğiniz üzeri cam bir kapalı havuz, fitness, ve daha bir çok sosyal olanak mevcut. Smart City Residence

Satış Ofisi
0216 533 91 00
www.simartcity.com

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X