Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
Evvel İstanbul'da Anneler Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

Evvel İstanbul'da Anneler Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

Evvel İstanbul Başakşehir projesinde yer alan daireler için Anneler Günü'ne özel yüzde 12 oranında indirim fırsatı sunuluyor.

Başakşehir'de, Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen EVvel İstanbul projesinde Anneler Günü'ne özel yüzde 12 oranında indirim sunuluyor. Projedeki indirim kampanyası 9 - 10 Mayıs tarihlerinde geçerli sayılacak. 

Evvelce nasılsa, EVvel İstanbul'da fazlasıyla sloganıyla satışların devam ettiği EVvel İstanbul projesinde toplam 678 konut ile 10 ticari ünite yer alıyor.  40 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 1+1'den, 5+1'e kadar ve büyüklüğü 62 metrekareden 223 metrekareye kadar farklı tipte daire bulunuyor.  

3. köprüden, 3. Havalimanı'na, Kanal İstanbul'dan Kuzey Marmara Otoyol projesine kadar dev projelere ev sahipliği yapan bölgenin merkezinde hayata geçirilen EVvel İstanbul, Koru Kahve ve Koru Çeşme isimli iki mahalleden meydana geliyor. 

Evvel İstanbul?da kermes, etkinlik ve panayırların organize edileceği Bizim Sokak, açık hava sineması, yüzme havuzu, oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness, sauna, alışveriş alanları, çardak ile oyun alanları bulunuyor. 

Başakşehir Evvel İstanbul projesinde teslimler 2016 sonunda yapılacak. Başakşehir Evvel İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları 251 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve kat konuma göre bu fiyat değişiyor.

Başakşehir Evvel İstanbul iletişim
Tel: 0212 924 16 16 
Web: www.evvelistanbul.com

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X