Üyelik Oluştur

Şifremi Unuttum

Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.

Tebernüş Kireçci | Emlak ile ilgili sorularınızı cevaplıyor!

Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...

Soru Sormak İçin Tıklayınız..

  • Adınız Soyadınız
  • Yazar (Lütfen Soru Sormak İstediğiniz Yazarı Seçiniz)
  • E-Posta Adresiniz
  • Soru Başlığı
  • Sorunuz
  • Telefon Numaranız
  • img
 Tem 34'te 0 faizli taksitli ödeme imkanı!

Tem 34'te 0 faizli taksitli ödeme imkanı!

Tem 34’te iş yükünüzü azaltan çözümler ve profesyonel mimari ile brüt 2500TL/m2’den başlayan uygun fiyatlarla ve faizsiz taksit imkanları ile sizleri fabrika - depo sahibi olmaya davet ediyor.


Tem 34 projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen proje, İstanbul Esenyurt?un Kıraç bölgesinde, Mahmutbey gişelerine yalnızca 10 dakika mesafede, Bahçeşehir-Hadımköy gişeleri arasında, 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında yer alıyor.

200.000 m2 kapalı alanlı projede üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını sağlamayı hedefleyen tem 34, tek katta 400 m2?den 25.000 m2?ye kadar geniş bir iş imkanı sunuyor.

İstanbul'un sanayi ve depolama ihtiyacına cevap veren tem34, modern ve teknik altyapısı ile verimliliğin ve kalitenin artırılması için zemin oluşturuyor.

Tem 34'te iş yükünüzü azaltan çözümler ve profesyonel mimari ile brüt 2500TL/m2?den başlayan uygun fiyatlarla ve faizsiz taksit imkanları ile sizleri fabrika - depo sahibi olmaya davet ediyor.

Tem34'te ayrıcalıklarınız;*1000m2?ye düşen 180 kVA yüksek enerji altyapısı, *Ağır yük taşıma kapasitesi,*Maksimum verim sağlayan son teknoloji ekipmanları,*Her kata bağımsız tır girişleri,*Tırların rahatça giriş, çıkış ve manevra yapabileceği 13 metre genişliğindeki koridor alanları, *9-10 metre genişliğinde kolon aralıkları, *Her bağımsız bölüme özel 4,7 metre yüksekliğinde endüstriyel kapılar,*80x80cm şaft boşlukları, *7-10 metre kat yükseklikleri, asma kat ile metrekareyi artırma imkanı,

Tem34! Kazancınıza kazanç katmak için hayatınızda..

444 87 34
Buraya tıklayınız
Buraya tıklayınız

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın
Tebernus Kirecci'e soru sorma kriterleri X