90 YASİNA GELMİS KİSİLERİN ÖLÜM YOKMUŞ GİBİ CİMRİLİK PİNTİLİK PARAYA DUSKÜNLÜK HK

Soru
Dünya da Kalici Degiliz... Her Canli Olümü Tadacaktir... Adam Gelmis 90 Yasina Kiradan 3 Bin Lira İndirim Yapmiyor.... Adam Gelmis 80 Yasina Satişa Cikardigi Arsadan Evden 100 Bin Lira İndirim Yapmiyor... Ve Adam Gelmis 90 Yasina Adam Diyor Ki Ben %1 den Fazla Komisyon Vermem... Bu Yastaki Kisiler Bu Kadar Parayi Neden Cok Seviyorlar... Adamin Kalmis 5 Yili Veya 7-8 Yili Bugun Yarin Vefat Edecek Halen Para da Para Demekteler.... Oldugum de Benim Cocuklarima Kalsa Ne Olur Kalmasa Ne Olur... Mezar da İken Cocuklarima Kaldi Oo Gobek Mi Atacagim... Ölmüşüm Gitmisim... Bu Tur İnsanlarin Para Asklari Neden Var... Yaş 80 90 Halen Pinti Halen Cimri Ve Varyemezligi NEDENDİR...



Yanıt : İnsan yaşlandıkça dünyaya daha çok değer verirmiş. Bu konuda tanık olduklarımı ve dinlediklerimi anlatsam kitap olur.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
23 Mayıs 2024 | 12:44 Aslı İLTER 655 Kişi okudu

Yorumlar

  1. 2024-05-25 23:55:14

    Sen kendi çocuklarına zırnık bağışlamayı düşünmüyorsun da , elin adamı sana mı bağış yapacak. . Sana mı verecek parasının hesabını? Kimin ne kadar yaşayacağını da Allah bilir .Dilerim ne çocuk, ne ev sahibi olursun. Terbiyeli ol biraz.

  2. Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın