Bu fiyatlardan yazlık alınır mı?

Tartışma
Korona salgını sonrası yazlık fiyatlarında fahiş artış yaşanıyor. Tatil yörelerinde yazlık fiyatları salgın sonrasında neredeyse ikiye katlandı. Bu fiyatlardan yazlık alınır mı? Beklemek mi gerekir?



Not: Yorum yapmak istiyorsanız üye olup yorum yapabilirsiniz.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Üyelik İşlemleri! 16 Ekim 2020 | 16:49 Tebernüş Kireçci 3235 Kişi okudu

Yorumlar

  1. 2020-10-16 20:24:56

    Cok zor bir soru, eski yapi yazliklar kesinlikle bu fiyatlara alinmaz Ama yeni yapilmis yazlik alinir mi alinmaz mi? Insanlar cok para yatirdilar yazliklara ama yilda 1-2 ay icin okadar parayi bloke etmek mantikli gelmemeye basladiginda fiyatlar düser, cünkü yazlik sürekli kullanilmadiginda veya yazliga baglanan para sahibi icin önemli miktar oldugu zaman alternatif yatirimlar düsünülür, buda yazlik fiyatlarini düsürür ama ciddi bir düsüs olmaz, hala yazlik almak isteyen cok kisi var.

  2. 2020-10-16 23:13:23

    Malum corona sürecinde yazlıklar 1.eve dönüştü.Ama bu tür durumlar daha öncede yaşandı deprem olur depreme dayanıklı bölgelerde konutlar hızla artar sonra herşey unutulur normal yaşam akışında devam eder.Bu yüzden yazlıklardaki belirleyici durum corona sürecinin nasıl gittiğiyle doğru orantılı nezaman ki bu salgın dönemi biter insanlar tekrar eski alışkanlıklarına döner ve yazlıklarda bir düşüş yavaş yavaş başlar..

  3. Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın