Darıca'dan emlak almayı düşünüyorum sizce fiyat uygun mu?
Soru
Merhaba Tebernüş bey,
Darıca Emek mah. 500 evler mevkiinde hızlı tren istasyonuna çok yakın. 40 m2'ye yakın bahçesi olan 127 m2 arsa paylı 2 katlı Müstakil ev alma durumumuz var. Şu an içindeki kiracı 450 Tl kira ödüyormuş ev sobalı , doğalgaz kutusu konmuş. 135 bin TL'den bir kuruş aşağı inmiyorlar. Evde kendimiz oturacağız. Sizce fiyat mantıklı mı? Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkürler, İyi çalışmalar dilerim.
Yanıt : Merhaba. Rica ederim. Evi bugün kiraya verecek olursanız aylık kira bedeli 450 TL ise ucuz fiyat değil. Metrekare bazlı fiyatı ise mantıklı görünüyor.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. Rica ederim. Evi bugün kiraya verecek olursanız aylık kira bedeli 450 TL ise ucuz fiyat değil. Metrekare bazlı fiyatı ise mantıklı görünüyor.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın