Devre mülk için istenen fahiş yıllık aidat
Soru
Devre mülk apartman dairesini önceki yıllarda 8-22 Temmuz döneminde termal tesis faydaları için kullanıyorduk ama 2 haftalık kullanım için eşyaları yenilenmemiş 2+1 daire için bu yıl istedikleri aidat 30 bin TL! Bunu ödemeyince rezervasyonu açmıyorlar ve bu yüzden kiraya da vermemize engel oluyorlar. 30 bin kirayı ödeyecek kiracı bulsak bile bu parayı yıllık aidat olarak tesise ödemiş oluruz ama kendimiz termal su faydasını alamamış oluruz, yâni mağduruz. Alıcı bulup satmak ta kolay değil, sıkıntılı. Fahiş aidat artışını önlemek için bilirkişi istemli tespit davası açmak mümkün müdür? Veya bir tavsiyeniz olabilir mi? Saygılarımla.
Yanıt : Maalesef deveremülklerdk böyle bir sıkıntı var. Satın alırken bu aidat konusu gözardı ediliyor. İşin astarı yüzünden pahalıya mal oluyor. Konuyu bir avukatla görüşmeniz daha doğru olur.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Maalesef deveremülklerdk böyle bir sıkıntı var. Satın alırken bu aidat konusu gözardı ediliyor. İşin astarı yüzünden pahalıya mal oluyor. Konuyu bir avukatla görüşmeniz daha doğru olur.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın