Devre mülk satış sorunu ve buna istinaden iptal etme talebi hakkında...
Soru
Merhaba Tebernüş bey,
Şifa tur ve organizasyon adı altında kaşe bilgisi bulunan karaderili şirketler grubundan. ömür boyu kullanılabilecek bir devre tatil aldım. Tapum ve tamamını ödediğime dair makbuzum elimdedir. Ödediğim tutar 9.500 TL'dir. Sözleşmede yer alan bilgiye göre ödemenin yüzde yüzü ödendiği takdirde satış hakkım bulunduğu idi. Bu konu ile alakalı kendilerini arayıp satışa sunmak istediğimi belirttiğimde bana yapının tamamen bitmesi gerektiğini söylediler. Oysa ki imzaladığım sözleşmede yapının değil ödemenin tamamen bitmesi gerektiği bilgisi yazıyor. Ben de bankadan kredi seçerek ödemenin tamamını ödemiş bir alıcı olarak bu hakkımdan yararlanmak istedim. Aldığım cevap bende bir güvensizlik oluşturdu ve iptal etmek istiyorum. İhtar mı çekmem gerekiyor? Bu konuda bana yardım eder misiniz lütfen? Nasıl bir yol izlersem sonuç elde ederim? Avukatla görüştüm 3.5 - 4 milyar para talep etti. Alacağım zaten 9.500 TL. İhtar ile çözebilir miyim bu durumu veya ne yapmam gerekiyor? Desteğinizi rica ediyorum. Mail adresimi bilgileri yazarken ekledim.
Yanıt : Merhaba. Söz konusu firmaya ihtarname çekebilirsiniz. Ancak yine de sözleşme örneğinizle bir avukattan yardım almanız sizin adınıza faydalı olacaktır.
Özge Özdemir tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. Söz konusu firmaya ihtarname çekebilirsiniz. Ancak yine de sözleşme örneğinizle bir avukattan yardım almanız sizin adınıza faydalı olacaktır.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın