Emlak Danışmanlığı konusunda profesyonel eğitimi işin en başında almak mı yoksa çıraklık ve kalfalık döneminden sonra almak mı?

Soru
Tebernüş Bey merhaba, Size Remax ın eğitimleri ile ilgili bilgi toplamaya çalışırken rastladım.Ben Türk-Fin firmasından emekliyim. Erkek kardeşim 17 yıldır Emlakçılık yapmasına rağmen , emekli olduktan sonra onunla çalışmak aklımın ucuna bile gelmemişti.Ancak emekli olduktan sonraki iş arama sürecinde, son 3 ayda karşılaştığım insanlar , beni şu anda kardeşimin emlak ofisine taşıdı.Size de onun masasından yazıyorum ...Bu işi iyi yapan biri olmak istiyorum, eğitimlerin bir duruş ortaya koymak açısından çok çok önemli olduğununa inanıyorum.. Ben kardeşimin taklidi değil, kendi çizgimi oluşturmak istiyorum.Gayrimenkullerini satan/ kiraya veren kişilerle ve alıcı/kiralayıcı taraflarla doğru iletişim kurmak, beklentilerini anlayabilmek, doğru tespitler yapabilmek için eğitimlere katılmak istiyorum. Bu eğitimi şimdi mi almalıyım yada biraz zaman geçip , burada çıraklık yaptıktan sonra mı almalıyım..Ve en can alıcı nokta ise eğitim için nereye başvurmalıyım.48 yaşındayım ve doğru adresi bulmak için zaman ve para kaybetmek istemiyorum.Cevap alabilmek ümidiyle....Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Filiz Aytaç



Yanıt : Merhaba. Normal koşullarda en başta almanız daha mantıklı olur. Ama platformda bahsettiğiniz eğitimi alanlara soralım.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Ağustos 2015 | 10:28 Filiz Aytaç 1052 Kişi okudu

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın