deniz manzarası kapanmayan yerdedir
deniz manzarası kapanmayan yerdedir
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
deniz manzarası kapanmayan yerdedir
Tebernus bey, Beylikduzu Stdio Life projesindn ne dusunuyorsunuz> 1 1 47 m2 86.000 tl. Kucuk ama ozel bir proje gibi geldi bana. Beylikduzune metro veya metrobus gelecek diyorlar. Yatirim amacli almak istiyorum. Proje ocak 2010 teslim.Beylikduzunde kiralar ortalama ne durumda. Bilgileriniz icin tesekkur ederim
merhaba Tebernüş bey bende bu hafta sonu fiyaka beyliküzü projesine bakmaya gittim daha oğru düzgün bişey yapmamışlar martta ödemenin kalan kısmı var böyle giderse ödeme yapmayı düşünmüyorum sizde fiyaka ile ilgili yorum yaparken cekiniyorsumuz gibi geliyor ne şiş yansın ne kebap acaba sitenize verilen reklamlarla ilgisi olabilir mi olumsuz eleştiri yapmaktan itinayla kacınıyorsunuz önceki yazdıklarıma bakın diyorsunuz okuduğumda cokda aydınlatıcı seyler bulmuyorum bu kadar büyük bi sitenin sorumluluğu üzerinizdeyse bu konuyla yakından ilgilenmenizi rica ediyorum...
Sitenizi ve köşenizi ilgiyle takip ediyorum,başarılar dilerim. Size sorum Özyazıcının Maltepe'de yaptığı Nishadalar projesi ile ilgili. Buradaki 4 1 konutlar ile ilgileniyorum. 30 ayda teslim edeceklerini söylüyorlar. Ancak bu firma Kiptaş Maltepe 1. etabı da yapmıştı. Orada oturanların kötü işçilikle, kullanılan malzemelerin kalitesizliği ile ilgili bir çok sorunları varmış. Aynı durum ile Nishadalar da da karşılaşırmıyım diye çekiniyorum. Siz ne önerirsiniz? Teşekkür ederim.
Evet söylemiş olduğunuz site..Ev 130m2 275000 TL istiyor. 3 Blok toplam 28 daire. Biraz gecekondu bölgesi içinde kalıyor gibi..
Sn.Kireççi, 3 kardeşiz dörtte bir hakkı olan kardeşim izaleyi şu davası açtı.Dörtte iki ve dörtte bir olarak diğer kardeşimle tapuda ayrılmış olan hakkımızı nasıl koruyabiliriz.Teşekkür ediyorum.
sayın Tebernüş bey.başarılarınızın devamını dileyerek size danışmak istediğim kararsız kaldığım birkonu var. 2008 de m2 si 18 liradan aldığım imarsız araziyi(silivri yeni çantada "yeni planlarda imar a çok yakın imar sınırı" denebilir) şimdi m2 si 30 tl den alıcı var. Oradan gelecek paraya ihtiyacım yok yakın parseller m2 si 50 tl falan istiyor ancak tabiki istemekle satmak farklı şeyler satılıyormu sanmıyorum ancak arazinin olduğu bölge gelişen ve önü açık gibi görünüyor ben tabiki bu işin profesyonel i değilim ancak satıp satmamak konusunda arada kaldım lütfen değerli fikirleriniz benim için önemli.parayla satın alınamayan tek şey olan tecrübelerinizi paylaştığınız için emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
Beylikdüzü Belediyesi Büyükşehir daire sakinlerine 350 tl lik bir ödeme istemektedir.Büyükşehir mahallesinin muhtelif yerlerine belediye seçimlerinden 6 ay önce apartman otoparkları parke taşı döşendi.Sözde, belediyenin bir hizmeti idi bu.Ancak yakın zamanda belediye geçmişte yapılan bu hizmetin bedelini bizlere paşa paşa ödetti.Şimdi soruyorum size bunun sorumlusu kim? Orakçı mı? Uzun mu? yoksa benim gibi saf beylikdüzü halkı mı?
iyi geceler diyirum önce ben 2004 yılınde ank.yenimahalede babadan kalma bir arsam vardu bu tarih de sattım satarken baladiyenin ilgili servisleri ve tapu devir eder ken de maliyenin ilgili servislerni çeşitli vergiler verdim şimdi 2010 da bana 3500tl lik borç çıkartıyorlar tapuyu devir ederken o taih de bana neden hatırlat madılar ben ne yapacagım şimdi yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Merhaba,Tavsiyeleriniz üzerine Kurtköy bölgesindeki projelere bakıyorum.1 1 için Dumankaya konseptte 66 m2 satış fiyatı 117.000 ve mayıs teslim. Still projesinde ise 68 m2 yine 117.000 ve aralık 2010 teslim. Açıkcası Still projesinin inşaat kalitesini bir tüketici olarak daha çok beğendim. Aldığım daireyi sonrasında kiraya vermeyi düşünüyorum. Sizce tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım Teşekkürler