kolay gelsin yenibir dairede oturuyorum dayrenin c...
kolay gelsin yenibir dairede oturuyorum dayrenin cevre düzenlemesini yapmıyor mütahit gittik konuştuk ve yapmayacagını soyluyor beldiyeye aradım kendi cabanızla yapındedi böyle birşey olabilirmi
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
kolay gelsin yenibir dairede oturuyorum dayrenin cevre düzenlemesini yapmıyor mütahit gittik konuştuk ve yapmayacagını soyluyor beldiyeye aradım kendi cabanızla yapındedi böyle birşey olabilirmi
Armada City 2 etap teslimleri en geç Eylül yetişirse Ağustos tediniz bugün aradım Kasım diyorlar bu nasıl bir şey siz nasıl insanlarsınız?
Teşekkürler Tebernüşbey her ne kadar sitenizde görüşlerimiz bağlayıcı degildir uyarısı gelse de emlak konusunda sizin görüşlerinize değer veriyorum , şikayet eden ben değilim ve vereceği zararın farkındayım ama firmadan saglıklı bilgi alamayıp çevre düzenlemesi bahanesi duyunca tedirgin oluyoruz.
ıyı gunler Tebernus bey,25 kata kadar ızın cıkmıs denıyor benım daırem 26.katta bunu nasıl cozecekler ,bana verılen bılgı de kat sayısının netlesmedıgı seklındeydı. Bılgı verırsenız sevınırım.
Bende sizin dedikleriniz anlıyorum ve sevdiğimiz değer vermediğimiz insanlar orada çalışıyor.benimde anlatmak istediğim böyle güzel bir projenin daha sistemli bir yapıda olması eğer ki daha sistemli bir yapıda olursa bizlerde onlarda kazanır.ilginizden dolayı yeniden çok teşekkür ederim.
Merhaba;ihlas ın ıspartakulede aldıgı parsellerdenbiri avrupa konuları ıspartakule1 in önündeki yoluç ailesine ait olan 5401 90 dönümlük arsa mı?
merhabalar ben ev almak istiyorum krediyle fakat bütçeme göre esenyurt makul ancak ailevi nedenlerden dolayı bağcılardan alma zorunlulugum var çogu eski bina ve yapılar.gelecekte satmak istedigimde dogru bir yatırım olmuş olurmu acaba teşekkürler
imar ruhsatı olan ve her dairenin ayrı ayrı tapusu olan bir binadan ev almak istiyorum fakat iskan ruhsatı yok, buna karşılık aftan yararlanıp elektrik,su,doğalgaz gibi aboneliklerden yararlanılıyor, iskan ruhsatının olmayışının tek dezavantajı bu aboneliklere sahip olamama mı yoksa başka dezavantajaları da var mı, sorumu hemen cevaplarsanız çok memnun olurum çünkü ev işini hemen halletmek istiyorum, ilginiz için şimdiden teşekkürler,
Merhaba,Koza Şehir 4. Etap dan 3+1 almayı planlıyorum önümüzdeki hafta, m2 fiyatı olarak iyi konumda bir daire için alt ve üst sınırım ne olmalı.Teşekkürler,
merhabalar, ben Bulut İnşaatın projesi olan Gümüş Citiden daire almak istiyoruz,sizin fikriniz ne? Bulut inşaattan daire almayı tavsiye edermisiniz?sizce güvenilir bir firma mıdır?teşekkür ederim.