Merhaba, fiyapı ile igili şikayetimi dile getirmiş tapu masraf

Soru

Merhaba, fiyapı ile igili şikayetimi dile getirmiş tapu masrafları konusunda yanlış bilgilendirildiğimi ve zor durumda kaldığımı yazmıştım. Satış konusunda yardımcı olan bayanın söylediğinin 4 misli bir bedelle karşılaştığımı buraya yazmıştım. Genel olarak fiyapının iletişim problemi olduğu söylenirken bugün satış ofisini aradığımda fiyapının sitenizi yakınen takip ettiğini ve yazılanları okuyarak gerekirse geri dönüşte bulunduklarını öğrendim. Neticede ben ödeme konusunda ciddi sıkıntılar yaşadım ve güç durumda kaldım ancak aradığımda hemen ismimden yazdığım şikayeti hatırladılar ve yılbaşından önce özellikle 1500lira tutan abonmanlık bedeli ile ilgili yasal bir bildirime sahip olmadıklarını bunun yeni olarak çıkartıldığını ve işlemlerin hemen yapılması gerektiğini söylediler, başında toplamda 3500-4000lira gibi bir toplam bedel ödersiniz denmesine rağmen ortaya çıkan 6000liralık rakam beni zor durumda bıraksa dahi en azından konuya ilgisiz kalmak yerine bir açıklama yapmaya gayret etmeleri de güzel bir gelişme. biraz uzun oldu ama genel olarak fiyap yeni bir iletişim yöntemi oturtmaya çalışıyor ve müşterileri ile alakadar olmaya gayret ediyor gibi gözüküyor benim baktığım noktadan. sürekli eleştirmek olmaz (ki bu bize de zarar veren bir şey) yaptıkları olumlu davranışları da yazmak lazım diye düşünüyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ocak 2011 | 16:07 Furkan Turhan 222 Kişi okudu

iyi günler Tebernüş Bey, Malumunuz Kayaşehir 17.bölgede yap

Soru

iyi günler Tebernüş Bey, Malumunuz Kayaşehir 17.bölgede yapılacak TOKİ konutları 10-31 Ocak 2011 tarihlaeri arasında satışa çıkarıldı. 3+1 dairelerden almak istiyorum Fiyatı ve gelecek acısından iyi bir yatırım olur mu. Şimdiden teeşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Ocak 2011 | 17:22 yalçın babur 221 Kişi okudu

Sayin Tebernüş bey. öncelikle teşekkür ederim bizi bilgilend

Soru

Sayin Tebernüş bey. öncelikle teşekkür ederim bizi bilgilendirdiğiniz için.İnşallah nesipse bir ev alma niyetim var düşündüğim daireler şerifalide elit life ve ataşehir merkezi mcdonalds arkası fıyatlari,kira getirisi,metre karesı hemen hemen ayni sadece biri 14 senelik biri 1 senelik bina.sizce hangısının gelecegi daha parlak...ve bu dairelere 325 bin değer mı?? vede kira çarpanın nasıl hısaplıyorduk??neyi neye çarpıyoruz .şimdiden teşekkurler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
13 Ocak 2011 | 23:36 Gul Karabay 222 Kişi okudu

Merhaba,Av konutlari konusu yine cigirindan cikti,alanlara hayirl

Soru

Merhaba,Av konutlari konusu yine cigirindan cikti,alanlara hayirli olsun,almak isteyipte almayanlarada 4 cu etaptan nasib olsun diyelim.Bunun otesine gecmenin imkani yok ve havanda su dovmeye ne gerek var anlamiyorum.Atakent mudavimlerine rica edelimde bitsin artik bu sayfalardaki gereksiz ofkeler.....tebernus bey hatirlarsaniz size bir arsanin yerini sormustum kimin oldugunu ve ne yapilacagi konusunu ogrenebildinizmi?(atlantis premiumun karsisi),gittikce daha merak etmeye basladim,alan cok buyuk acaba ne yapilicak oraya? Iyi aksamlar dilerim.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Ocak 2011 | 17:49 Sibel Kaya 222 Kişi okudu

Belediyeye ait işyerinde kiracıyım.Kira borcum var.torba kanun

Soru

Belediyeye ait işyerinde kiracıyım.Kira borcum var.torba kanunda bununla ilgili faiz indirimi ve taksitlendirme imkanı olacak mı?Selamlar,iyi çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
15 Ocak 2011 | 19:05 CEMİL AKGÜN 222 Kişi okudu

cok tesekkürler hemen cevapladiginiz icin varyap meridianla hal

Soru

cok tesekkürler hemen cevapladiginiz icin varyap meridianla halic japon evleri arasinda bir karar veremedik.tabiki kar amacli düsünüyoruz ya kira yada satarak, emekliligimizde biraz rahat yasamak istiyoruz bizi biraz aydinlatirsaniz sevinirizselamlarayse

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
16 Ocak 2011 | 12:14 ayse aktay 222 Kişi okudu

Tebernüş bey, daha çok yatırım amacıyla Halkalı\'da(ilerid

Soru

Tebernüş bey, daha çok yatırım amacıyla Halkalı'da(ileride prim yapacağını düşünüyorum) bir toplu konut projesine girmek istiyorum. Fakat düşündüğüm projede kapalı otopark mevcut değil. Sizce bu durum, projenin ileride prim yapmasını ne denli etkiler?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
18 Ocak 2011 | 16:23 Muzaffer Ergün 222 Kişi okudu

Ottoman Fund\'un arsasının fiyatı hakkında bilginiz var mı?B

Soru

Ottoman Fund'un arsasının fiyatı hakkında bilginiz var mı?Birkaç sene önce almışlardı. Aldıklarında fiyat ne idi? Şimdi ne istiyorlar. Bilginiz var mı?5 senu tutmadan satılan gayrımenkullere uygulanan gelir vergisi gayrımenkul ahibi firmalara özellikle yabancı firmalara da bu kural geçerli değil mi?Teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
25 Ocak 2011 | 23:13 Tahir Günelli 221 Kişi okudu

Ve beklenenen son, Tebernüş Bey, faizler yükselmeye başladı.

Soru

Ve beklenenen son, Tebernüş Bey, faizler yükselmeye başladı. Bu yükseliş ne kadar a kadar çıkar. Garanti bankası , finansbank ve yapı kredi faiz oranlarını arttırdı. Bu diğer bankalarada sıçrar mı? Sıçrarsa artış devam eder mi? Kolay gelsin.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
26 Ocak 2011 | 23:33 Serdar Cömert 222 Kişi okudu