Esenyurt İmar Sorunu İMZALA
Tebernüş Bey, http://imza.la/ibb-esenyurt-imar-sorununu-cozsun platform kurulmuş, kayıt yapanların da listesine ulaşılabiliyor. Mağdur arkadaşlar buradan sanal imzasını atabilir. Teşekkürler
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Tebernüş Bey, http://imza.la/ibb-esenyurt-imar-sorununu-cozsun platform kurulmuş, kayıt yapanların da listesine ulaşılabiliyor. Mağdur arkadaşlar buradan sanal imzasını atabilir. Teşekkürler
1985 yılınde hisseli terime 70 m2 gecekondu yaptım.1992 yılında imarda yerimi başka terden verdiler.gecekondum başkasının parselinde kaldı.parsel sahibi bina(apt)yaptıracak evi yık diyor parasız.ayrıyeten 15e yakın ağaç var.Benim evimi bir bedel vermeden(para)yıktırabilirmi.benle anlaşamazsa yıkabilirmi.Mahkemeye verse mahkeme evi neşekilde yıktırır.Benim ne zararım olu.3094 s.Kaunun 18 maddesinin8 ve9 maddelerine göre ititraz hakkım varmı.Şimdiden teşekkürler.
Merhaba Tebernus bey, Sizlere bilgilendirme amaçlı yazmak istedim. Bogazkoydeki tapu (kooperatif ) problemi yüzde 70 oranındaki sitelerde cozulmustur. Cogu sitenin iskanı alınmış durumdadır . Bunun dısında Eston - Bogazkoy arasındaki yolun yapımına başlanmış. Pazarturk ise yakın zamanda proje aşamasından gecmek uzeredir. Affınıza siginarak , bogazkoy ile alakalı bilgilerimi aktarmak istedim. İyi calismalar dilerim.
merhaba tebernüş bey.biz ön satışta bahçetepeden gb-gd cephe 3. kat 2+1 99m2 brüt 73 net bir daireyi 223bin liraya ayırttık.%30 peşinat ödeyip kalan 160bin gibi bir kısmı kredi ile 120 ayda ödeyeceğiz. Yani ev kredi ile bize 330 bine mal olacak.sizce oturmak icin almayi planladığımız bu ev aynı zamanda bizim icin iyi bir tebernüs bey sorum kaldı. oturmayı planladıgımız bu ev bızım ıcın ıyı bır yatırım mı yoksa dağa makul bir yer mi tercih etmeliyiz?
Yanıtınız için çok teşekkür ederim. İyi şerefiyeliyi tercih etmek istiyorum fakat yatak bölümü ayrı değil nishle oluşturulmuş.Buna karşın ön komple cepheyi görüyor 3.kat üstelik. Diğer ise arka tarafta 1.5 metrekare daha büyük, ayrı kapılı yatak odası var ve fiyatı daha düşük. Değerlenmesi veya kiralanmasında hangisi ağır basar? Açıkçası çok kararsız kaldım. Birinin yeri güzel, diğerinin kullanımı ve fiyatı. Ayrı yatak odasının olmaması büyük bir dezavantaj mıdır kiralama açısından? Teşekkürler herşey için.
Slm kirecibe oncelikle bize bu ortami hazirladiginiz icin tesekur ederim sorum rami gida toptacilari toki dukkan yapacak ama nezaman yapacak ben ramide dukkanim var ve toki belli bi para aldi ama hic bi dekont yada bir bilgi vermiyor lutfen bunu la ilgilenirmisin biz su anda ne yacaz bilmiyoruz
slm hocam size bir ricam olacak ben 20 yıllık evliyim bu evlilikten bir kızım birdeoglum var esimle hic anlasamıyoruz ayrı yerlerde ikamet etmekteyiz simdi esim benden anlasmalı bosanma yapmamı iştiyor kız onda kalması erkeginde bende kalmasını iştiyor fakat ben okumakta olan ogluma nafaka talep etmek iştiyorum fakat esim kendi üzerine hic birseyi yok annesinin üzerine hersey kendinide calısmıyor gösteriyor ben ise askeri ücrete ssklı işte calısıyorum bu nafakayı oglum icin talep etsem alabilirmiyim yada bosanma dilekcesinden bu nafakayı oglunun ihtiyaclarını icin vercegini belirtse alabilirmiyim beni aydınlatırsan sevinirim tsk
Öğretim görevlisiyim, Avrupa yakasında satışı süren, yeni başlamış ya da başlayacak olan, yatırım için, cazip, güncel konut projeleri hangileridir?
merhaba tebernusbey, benim ogrenmek istediyim suanki yapimi devam eden n-merkez projesindeki dukkanlarin yapimi nezaman bitecek ve nezaman teslim edilecek, bahsettiyim suanki yapimi devam eden cadde tarafindaki dukkanlar. en son halini gosteren vidyo ve resimleriniz varsa eyer onlarida benimle paylasirsaniz eyer cok memnun olurum, vereceyiniz cevaba simdiden cok tesekkur ederim. yunusgunaydin hollanda.
İyi çalışmalar Tebernüş bey my europanın teslim tarihiyle ilğili bir bilgi mevcut mu? saygılar