MiMOFİNANZ adlı kuruluştan ev almakla ilgili görüşlerinizi
MiMOFİNANZ adlı kuruluştan ev almakla ilgili görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Tavsiyeniz doğrultusunda hareket edecem. Teşekkürler.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
MiMOFİNANZ adlı kuruluştan ev almakla ilgili görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Tavsiyeniz doğrultusunda hareket edecem. Teşekkürler.
Sn Tebernüş Bey...Kiptaş Maltepe 2 üyesiyim. Duyduklarımız, sitenizde okuduklarımız endişemizi bir kat daha artırıyor. Kiptaşı güvenilir bir kuruluş olarak biliyoruz. lüks evler olarak aldık 3.sınıf bir inşaat yapabilirlrmi kısaca projenin ve vadettiklerinin dışına çıkabilirlermi. çıkarlarsa hakkımızı nasıl ararız, tek çözüm Sn. Başbakana veya Sn Kadir Bey'e ulaşmak mıdır? Teşekkürler.
Sn. Kireçci Merhaba; batı ataşehir bölgesinde yatırım amaçlı daire almak için brüt alan üzerinden max. m2 fiyatı ne kadar olabilir? m2 fiyatı hangi mertebeye kadar alınabilir?Teşekkür ederim.
Bugun Tulipin önünde geçiyordum 15 tane celik kuvvet otobusu 2 tank tank vardı Ne oluyor. Santiyede yasa dışi bir seylermi oluyor yoksa tulip yöneticileri yasa dışı bir orgut mu oluşturmuş merak ediyorum?
merhaba, ataman karina projesi ile ilgili neler söyleyebilirsiniz? yatırım için 1 1 düşünüyorum,önümüzdeki birkaç senede prim yapabilir mi?teşekkürler,
merhaba Tebernüş bey. haneplus konut projesinin prim yapma potansiyeli nedir? 112 m2 2 1 daire 13. kat deniz manzaralı, fiyat olarak 127000 dediler. almak mantıklımı?
mrb.alıncak arsanın imar durumu nasıl olmalı.20000-25000 ile nerden arsa almalıyım sizce??
merhaba, bitmiş projelerden hangi tip dairenin kira getirisi daha karlı olur sizce? ataşehir'de m2 fiyatları 4000 tl civarından başlıyor, ataşehir ile bahçeşehir-ıspartakule ya da halkalıyı kira ve prim potansiyeli açısından karşılaştırmak mümkün müdür?
Tebernüş Bey Merhaba, mesleğiniz gereği istanbulun neresinde ne yapılacak hepimizden önce sizin haberiniz oluyor buna dayanarak Tuzla'nın geleceğini nasıl görüyorsunuz Tuzla'ya yapılması planlanan projeler varmı ?
Merhaba, Tebernüş Bey, Sitenizi her gün yakından takip ediyorum. 4. yaşınız hayırlı olsun. Önümüzdeki 3 ay içinde anadolu yakasından sıfır satılık konut almak istiyorum. Bütçemiz 150 - 180 Bin aralığında. Merkezden çok uzak olmasını istemiyorum. Ulaşım projelerini de göz önüne alarak tavsiye edeceğiniz bir proje ya da lokasyon var mı?