İkinci köprüye yakın ve çocuklu aile için güvenli ve rahat bir site için belirlediğimiz alternatifler içerisinden görüşlerinizi alabilir miyiz?

Soru
Merhaba, Yeni bebeğimiz olması nedeniyle bir süredir Paşabahçe'de iyi konumlu bir site içerisindeki dairemizi değiştirmek için araştırmalar yapıyoruz. Sitenin güvenliği, çocuk yetiştirmek için sunduğu koşulların uygunluğu, gerçekleştireceğimiz yatırımın bizim için büyüklüğünü gözönüne aldığımızda ileriki yıllarda evimizin değerini artırarak koruması ve yaşam için gerekli aidat, ısınma vb. giderlerin aylık 1.000 TL'leri geçmemesi gibi kriterler açısından araştırmamızı 4 alternatife indirgedik. Çengelköy'de Mesa Sitesi'nde bahçe kat (174 m2 brüt) veya ara kat (210 m2 brüt), Soyak Ayışığı Sitesi bahçe dubleksi (358 m2 brüt), Sinpaş Boğaztepe Sitesi üst dubleks (350 m2 brüt) ve son olarak Acarkent B Tipi Bahçe Tripleksi (400 m2 brüt, müstakil bahçesi ve havuzu var). Fiyatları yaklaşık olarak hepsinin aynı seviyede. Sorunsuz ve keyifli, çocuk yetiştirmeye uygun, tapu-belediye vb sorunları olmayan, tapusu ve iskanı eksiksiz olan, aynı zamanda da ekonomik açıdan mantıklı bir yatırım için hangi projeyi önerirsiniz? Desteğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla, LG



Yanıt : Merhaba. Rica ederim. Hepsi de iyi siteler. Yatırım açısından önemli olan kira çarpanları. Oturmak açısından ise hangisi beğendiğiniz daha önemli. Benim tercihim hangisinden yana olurdu? Acerkent'teki alternatif. Ev geniş. Müstakil bahçesi var.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
01 Haziran 2015 | 14:37 Levent Gençağa 2431 Kişi okudu

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın