Iskan (oturma) musadesi
Soru
Tebernus bey merhaba, 190m2 kullanim alani olan dubleks bir evin otuma musadesi almak icin Belediye'ye odenecek toplam ucret ne kadar olur, bana soylenen bu miktarin 6000tl civarinda oldugu, gercekten ucret bu kadar yuksek olabilirmi? bu konuda bilgi verirseniz sevinirim, Tesekkurler iyi calismalar
Ramazan Tekin
Yer: Yenibagarasi, Foca/IZMIR
Yanıt : Merhaba. 2017 yılı iskan harçları ile ilgili bilgilere Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com 'daki Buraya tıklayınız adresindeki haberden ulaşabilirsiniz. Bu konuda en iyi bilgiyi belediyenizden alabilirsiniz.
Özge Özdemir tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. 2017 yılı iskan harçları ile ilgili bilgilere Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com 'daki Buraya tıklayınız adresindeki haberden ulaşabilirsiniz. Bu konuda en iyi bilgiyi belediyenizden alabilirsiniz.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın