karar defterine karrın gecerli olabilmesi icin gereken imza yüzdesi
Soru
iyi calışmalar sorum 4 bloktan ve toplamda 115 daireli bir sitede yöneticiyim .
toplantıda alınan kararların gecerli ola bilmesi icin kac kişinin imzası gerekmektedir % olarak 51 diyende var % 35 diyende var bu konu bizi cok zordurumda bırakıyor . Cevabınız bizi cok büyük sorundan kurtaracaktır saygılarımla
Yanıt : Merhaba. Alınacak kararlar oybirliği ve oyçokluğu ile alınan kararlar olarak değişiklik gösteriyor. Konu ile ilgili bilgilere Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com 'daki Buraya tıklayınız adresindeki haberden ulaşabilirsiniz.
Özge Özdemir tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. Alınacak kararlar oybirliği ve oyçokluğu ile alınan kararlar olarak değişiklik gösteriyor. Konu ile ilgili bilgilere Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com 'daki Buraya tıklayınız adresindeki haberden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın