Konutta sadece balon yok! Uçan balon var!

Tartışma
Konut fiyatlarında sadece balon yok. Uçan balon var. Bu balonun nedeni yanlış uygulamalar. Yanlış uygulamalardan vazgeçilirse konut fiyatları geriye gitmese de uçuşu yavaşlar. Böyle devam ederse ne olur?Konut, kiracı, ev sahibi, kiralar, ev fiyatları anlamsız bir hal alır. Tam bir felaket yaşarız. Konuttaki uçan balonu dengeli bir şekilde indirmek için neler yapılmalı?



Not: Yorum yapmak istiyorsanız üye olup yorum yapabilirsiniz.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Üyelik İşlemleri! 30 Ocak 2023 | 11:41 Tebernüş Kireçci 3185 Kişi okudu

Yorumlar

  1. 2023-01-30 23:38:34

    Yapılacaklar belli ! 1- Türk lirasının değerini korumak, 2- Mevduat faizine, Kur korumalı Mevduat gibi sihirli kelimeler türetip piyasanın ayarları ile oynamamak. 3 - Nas, riba, helal, haramı yıllık enflasyonun altında faiz veren bankalarda aramamak! Riba helaldir diyen, millete finansal zulüm eden oto galericilerinden, çimento lobilerinden, Rezidans emlak lobisinden, Yabancı aşığı, sermaye sevdalısı dolar, Euro müteahhitlerinden hesap sormak ! 4- Piyasanın ayarları ile oynamamak fakat nizamını, ahlakını denetlemek ! 5- Yarın ne olacağını bugünden düşünmek, istişare etmek. Son olarak; Devlet şikayet etmez, Kelle baş götürür. Devlet tefeciyi şikayet etmez, Kellesini alır.

  2. 2023-02-16 15:51:33

    Avrupayi gozunde cok buyutuyorsun Turkiyem, Gurbetcileri simdi yasayarak anlayacak. 1 Evin odasini kiralayip , yasamayi ogrenecek. Yeni uretim den degil, ikinci el alip tuketecek. Cebine bereket , dogaya huzur gelicek.

  3. Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın