Merhabalar;Bizim Kayabaşı Kiptaş konutlarında bir evimiz var.
Soru
Merhabalar;Bizim Kayabaşı Kiptaş konutlarında bir evimiz var.Çok değerleneceği konusunda söylentiler var.Satıp Sinanoba tarafına taşınmayı düşünüyoruz ama kararsısız.Kiraya verip gitmek mi,satmak mı,ya da sinanoba da buna değer mi bilemedik bir türlü,biraz karışık oldu ama yorum yaparsanız çok sevinirim.Çok teşekkürler))
Yanıt : Merhaba. Rica ederim. Ne olmuş TOKİ Kayabaşı'nın altında altın mağdeni mi bulmunmuş? Bu kadar değerlenecekmiş. Her zaman paranızı turacağınız eve yatırın. Yatırım nasıl olsa yapılır. Önemli olan kafa rahatlığıdır.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. Rica ederim. Ne olmuş TOKİ Kayabaşı'nın altında altın mağdeni mi bulmunmuş? Bu kadar değerlenecekmiş. Her zaman paranızı turacağınız eve yatırın. Yatırım nasıl olsa yapılır. Önemli olan kafa rahatlığıdır.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın