Mütahhiti kaçan 10 daireli binamızı kendimiz bitirmeye karar
Soru
Mütahhiti kaçan 10 daireli binamızı kendimiz bitirmeye karar verdik.Yönetim kurulu oluşturmak istiyoruz.Yönetim kurulumuz, kooparatiflerdeki gibi mi olmalı,(binamız kooparatif değil)yoksa apartman yönetim kurulu gibimi oluşturulmalı,ikisi aynı kapsamdamı dır? Binamızda iki tapu sahibi olanlar var,bu şahıslar bir üye olarakmı,iki üye olarak mı genel kurul listesine girer?Teşekkür ederim.
Yanıt : Rica ederim. sorunuzun adresi yanlış. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'dan Avukat Nermin Çiviciler'e sorar mısınız?
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Rica ederim. sorunuzun adresi yanlış. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'dan Avukat Nermin Çiviciler'e sorar mısınız?

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın