saygıdeğer tebernüş bey;ankara dikmen metiş sitesinde 4 1 ç
Soru
saygıdeğer tebernüş bey;ankara dikmen metiş sitesinde 4 1 çokiyi konumda dairem var kiralık olarak değerlendiriyodum şuan eve alıcı var satıp daha iyi konum ve şartlarda mesala parkvadi gibi,bireve geçilmesi uygunmudur,evin değeri tahminen nerelerdedir,adanad ikamet edince bilgi almak ve değerlemek mümkün olmuyor eğer bizden bilgilerinizden mahrum etmezseniz size minnettar kalırız saygı ve hürmetlerimle .dr.eren saygılar acilen cevaplamanız dileğiyle
Yanıt : Dikmen Metiş Evleri gayet güzel evlerdir. Yaklaşık 10 yıllık binalar. Park Vadi bulunduğu lokasyon olarak daha avantajlı. Önemli olan satacağınız ev kaç metrekare? Kaç TL veriyorlar? Aylık kira getirisi ne? Satın alacağınız ev kaç metrekare? Kaç TL teklif ediyorlar? Kiraya verecek olsanız ne kadara verirsiniz? Bunları yanıtlarsanız daha doğru analiz yapabiliriz.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Dikmen Metiş Evleri gayet güzel evlerdir. Yaklaşık 10 yıllık binalar. Park Vadi bulunduğu lokasyon olarak daha avantajlı. Önemli olan satacağınız ev kaç metrekare? Kaç TL veriyorlar? Aylık kira getirisi ne? Satın alacağınız ev kaç metrekare? Kaç TL teklif ediyorlar? Kiraya verecek olsanız ne kadara verirsiniz? Bunları yanıtlarsanız daha doğru analiz yapabiliriz.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın