Saygılar Tebernüş Bey, Halkalı-Atakent'teki mevcut bütün p
Soru
Saygılar Tebernüş Bey, Halkalı-Atakent'teki mevcut bütün projeleri gezdim. İçlerinde aile yaşantısına uygunluk açısından en çok özen gösterilen projenin Elite City olduğunu gördüm. Site içini trafiğe kapatmışlar, otoparkların tamamı kapalı. Ağırlıkla 2+1 ve 3+1 daireler var. tavanların yüksek oluşu da çok iyi olmuş. 8 katlı d bloklardan 116m2 273.000'e 2+1 daire aldım. Projeyle ilgili sizin de görüşlerinizi rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.
Yanıt : Ric aederim. bugün Elite City'den ev almış olanlar anlaşıp bana mesaj yazma kararı mı almış)) Hayırlı uğurlu olsun... Herşey gönlünüzce olsun))
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Ric aederim. bugün Elite City'den ev almış olanlar anlaşıp bana mesaj yazma kararı mı almış)) Hayırlı uğurlu olsun... Herşey gönlünüzce olsun))

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın