selamlar.B.Çiçek adlı şahsın yaşadığı bodrum kat olayın
Soru
selamlar.B.Çiçek adlı şahsın yaşadığı bodrum kat olayını ben de Ağaoğlu Ispartakule'de yaşadım.Kot farkından dolayı altta kalan bölümlerin tapuda bodrum yazdığını ama aslında bahçe katı olduğunu yani toprak altında kalan hiçbir bölümün olmadığını söylediler.Ama kabası bitmiş olduğu halde görme talebim reddedilği için terdeddütüm bitmedi.Sizden ricam bu sektördeki büyük tecrübenizle bu bodrum kat olayını açıklığa kavuşturmanızdır.Çok teşekkürler.
Yanıt : Rica ederim... Anlıyorum ama şantiyeye müşterilerinin sokulmasının riski çok fazla... Hiçbir inşaat şirketi bu riski almaz... Bir başka örnek vereceğim Fi-Yapı'nın Beylikdüzü projesinde örnek daire aylardır hazır... Giriş sorunu çözülemediği için açılamıyor... İmar plan notlarına göre satılamayacak bodrum katı satmanın hiçbir mantığı yok... Eskidendi o işler... Şimdi birazcık aklı olan imara aykırı 1 metrekare inşaat yapmaz... 1 metrekare inşaat karşılığı eski mücahit veya devrimci olan ve olmayan belediyeci kardeşlerimize ödeyeceği rüşvetin toplamı 1.000 metrekarelik satış bedelini rahat geçer... Yeter ki bir açık vermeyin belediyecilere... Projenin hepsini verseniz kurtulamazsınız))
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Rica ederim... Anlıyorum ama şantiyeye müşterilerinin sokulmasının riski çok fazla... Hiçbir inşaat şirketi bu riski almaz... Bir başka örnek vereceğim Fi-Yapı'nın Beylikdüzü projesinde örnek daire aylardır hazır... Giriş sorunu çözülemediği için açılamıyor... İmar plan notlarına göre satılamayacak bodrum katı satmanın hiçbir mantığı yok... Eskidendi o işler... Şimdi birazcık aklı olan imara aykırı 1 metrekare inşaat yapmaz... 1 metrekare inşaat karşılığı eski mücahit veya devrimci olan ve olmayan belediyeci kardeşlerimize ödeyeceği rüşvetin toplamı 1.000 metrekarelik satış bedelini rahat geçer... Yeter ki bir açık vermeyin belediyecilere... Projenin hepsini verseniz kurtulamazsınız))

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın