Silivri Kiptaş ve Toki Projeleri hakkındaki görüş ve değerlendirmeleriniz nelerdir? Kiptaş 3 proje kurasına yazılalım mı? Tşk.

Soru
Merhabalar Tebernüş Bey. Silivri Toki ve Kiptaş projeleri hakkındaki görüş değerlendirmeleriniz nelerdir? Şu anda Kiptaş Silivri 3 projesi var. Yazılmak istiyoruz. Kiptaşın sattığı bu daireleri seçme şansımız yok, teslimde daire kurası çekecekler. Yani katını ve yönünü seçmediğimiz daireye ödeme yapacağız. Fiyat 195000 tl ve gayet uygun. Kredi kullanınca rakam artacak haliyle. Kiptaş silivri de 1 ve 2 projeleri var ve bunların ilan sitelerinde satış ilanları oldukça fazla ve fiyatlarıda yeni projenin fiyatının altında. Daireyi teslim aldık hadi satalım dediğimizde ödediğimizin altına fiyatla satacaksak mantıklı olmaz. Kiraya verelim desek zaten silivride bir sürü kiptaş konutu var birde bunlar olunca bir sürü daire satılık kiralığa düşer mi diye düşünüyoruz. İbb bşk silivriye metrobüs gitmeyecek dedi videosu var. Metro gidecek mi onu bilmiyoruz. Silivri istanbulun uç noktası ve iş hayatına ve merkez noktalarına da uzak. Aynı yerde tokide projeler geliştiriyor. Kiradan kurtulalım deyipte girilirse sorun yok ama ölü yatırım olması durumu da var gibi sanki. Toki Silivri projelerine başladığında onu bekleyip girsek yine iş hayatına uzaklık, merkeze uzaklık, kiptaş1 2 3 ve yeni toki projeleriyle dev daire stoğu oluşacak. Alacağımız fiyata +kredi faizine değecek mi onuda bilmiyoruz. Tokinin fiyatı da belli değil. Bekleyip kiptaş3 e değilde toki silivri projelerini mi girelim acaba? Silivri projeleri sanki aktif çalışan için değil de emekliler girse daha mantıklı gibi, ev sahibi ol, kira ödeme, trafik ve kalabalıktan uzak bir hayat. sizin görüşünüz nedir kiptaş 3 silivri kurasına girelim mi girmeyelim mi? cevap için şimdiden teşekkürler. iyi ki varsınız. saygılar.



Yanıt : Merhaba. Rica ederim. 1. ve 2. etap daha cazipse oraya bakın. KİPTAŞ projeleri mutlaka prim yapar. Ama vakit alır. Buraya tıklayınız buradaki haberlere bakın. Fiyatların nerelerden nerelere geldiğini kendi gözünüzle görün. Arşiv ve tarih yalan söylemez:)
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
30 Mart 2018 | 13:57 engin topuz 7311 Kişi okudu

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın