Site güvenlik personellerinin görevlerini yapmamaları ile ilgili olarak (eğer site yönetimi hala yok ise) ne yapılmalı? kime şikayet edilmeli? nasıl bir yol izlenmeli?

Soru
Merhaba Dumankaya Modern Vadi'de oturmaktayım. Geçen sene teslim edilmiş bu sitede hala bir yönetim yok ve güvenlik personelleri oraların sahibiymiş gibi bir havada ve görevlerini yerine getirmiyorlar. Örnek verecek olursam; üst katta oturan kişi sabah 03.00-04.00 saatlerinde temizlik yaparak, halılarını balkonda silkelemekte. Bu konu ile ilgili şikayetimi aylardır birkaç defa bizzat üst kattaki kişiye bildirdiğimde "Ben daha yeni taşındım, balkondan halı silkelenmediğini bilmiyorum." diye bir cevapla karşılaşıyorum. Bu durumun üzerine güvenliği arıyorum, durumu anlatıyorum. "Yapacak birşeyimiz yok. Uyardık. Sürekli onları mı uyaracağız." dedi. Sizin göreviniz nedir? Sİteye giriş çıkışlarda kapıdaki bariyeri açıp kapatmak mı sadece dediğimde evet cevabı aldım. Gayet çirkin ve seviyesiz bir üslupla ukala cevaplar vermeye devam etti ve telefonu suratıma kapattı. Polisi aradım. İki polis gönderildi fakat onlarında söylediği "bu konu ile ilgili bizim yapacak hiçbir şeyimiz yok malesef " oldu. Lütfen, sizlerden rica ediyorum ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim?



Yanıt : Merhaba. Konu hakkında şikayetinizi firmanın proje yetkililerine bildirebilir, yönetimin kurulması için diğer maliklere de çağrıda bulunabilirsiniz.
Satfiye Kireçci tarafından yanıtlandı.
08 Eylül 2015 | 10:18 Burçin Bulut 1064 Kişi okudu

Yorumlar

    Henüz yorum yok.
    Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın