tebernus bey!hala askerde misiniz bilemiyorum, donmediyseniz in
Soru
tebernus bey!hala askerde misiniz bilemiyorum, donmediyseniz insallah en kisa sure icinde yazilariniza baslarsiniz. benim sorum halis toprak'in istinye aslanli kosk'un satisiyla ilgili. gazetelerden okudugumuza gore aslanli koskun 10 bin metrekare arsasi varmis, tmsf metrekaresi 1,400 dolardan 23 milyon tl ye basbakan'in dostu remzi gur'e satmis. sizce buranin gercek degeri nedir? istinye aslanli kosk'ten bir gun once koske yurume mesafesindeki uzan'in 2,200 metrekarelik arsasi olan afif pasa yalisi 58 milyon tl'ye satilmisti. konustugum birkac emlak uzmani birbirine cok yakin 2 tasinmaz arasinda bu kadar fahis farkin olmamasi gerektigini dusunuyorilginiz icin tesekkur eder, hayirli tezkereler dilerim.
Yanıt : Döndüm. yazdığımıa göre dönmüş olmam gerekiyor değil mi))) Aslanlı köşk ile Afif Ahmet Paşa Yalısı'nı fiyat açısından karşılaştırmak, elma ile armudu karşılaştırmak gibidir... Birisi yol yalısı, diğeri ise kelimenin tam anlamıyla bir yalı... Fiyat açısından Aslanlı Köşk çok iyi bir fiyattan satıldı.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Döndüm. yazdığımıa göre dönmüş olmam gerekiyor değil mi))) Aslanlı köşk ile Afif Ahmet Paşa Yalısı'nı fiyat açısından karşılaştırmak, elma ile armudu karşılaştırmak gibidir... Birisi yol yalısı, diğeri ise kelimenin tam anlamıyla bir yalı... Fiyat açısından Aslanlı Köşk çok iyi bir fiyattan satıldı.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın