Tebernüş bey iyi günler önaygrub ait esenbahçe kontlarından
Soru
Tebernüş bey iyi günler önaygrub ait esenbahçe kontlarından 4.kat 3+1 145 m2 güney cepheli(site önü kuzeydir) bir daire almak üzreyim 140bine anlaştım.sizce fiyat iyimidir ve bölgenin şimdiki ve gelecekteki durumu hakkında görüşleriniz nedir.teşekkürler
Yanıt : İyi akşamlar. Rica ederim. Metrekare bazında fiyatı gayet mantıklı. Peki aynı evi kiraya verecek olursanız getirisi ne olur? Projenin bulunduğu lokasyon her geçen yıl gelişiyor. Özellikle metrobüsün yapılmasıyla birlikte önü daha da açık olacak.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : İyi akşamlar. Rica ederim. Metrekare bazında fiyatı gayet mantıklı. Peki aynı evi kiraya verecek olursanız getirisi ne olur? Projenin bulunduğu lokasyon her geçen yıl gelişiyor. Özellikle metrobüsün yapılmasıyla birlikte önü daha da açık olacak.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın