Tebernus bey mall of istanbuldan305000 tl c blok dogu cephe 25.ka
Soru
Tebernus bey mall of istanbuldan305000 tl c blok dogu cephe 25.kat 86 krizde 1.5+1 daire aldım.ama pişman gibiyim.sizce nasıl
Yanıt : Pişman gibiyseniz satın gisin... Bunu Mall of İstanbul'a özgü söylemiyorum. Bir yatırımın en temel özelliği, yaptığınızda sizi mutlu etmesidir. Almışsınız. Ama mutlu değilsiniz. Milyon dolar kazansanız ne olacak? Satın gitsin. Bunun dışında metrekare bazlı fiyatı niteliklerine göre iyi. 5 yıl ve daha uzun vadede iyi prim yapacağı düşüncesindeyim.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Pişman gibiyseniz satın gisin... Bunu Mall of İstanbul'a özgü söylemiyorum. Bir yatırımın en temel özelliği, yaptığınızda sizi mutlu etmesidir. Almışsınız. Ama mutlu değilsiniz. Milyon dolar kazansanız ne olacak? Satın gitsin. Bunun dışında metrekare bazlı fiyatı niteliklerine göre iyi. 5 yıl ve daha uzun vadede iyi prim yapacağı düşüncesindeyim.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın