Tebernüş Bey merhaba, beylikdüzü veya esenyurtta yeni başla
Soru
Tebernüş Bey merhaba, beylikdüzü veya esenyurtta yeni başlayacak nmerkez, ukracity gibi projeler var mı? Özyurtların nyamaç projesini bekliyordum ancak o projenin de daha nitelikli olabileceğini önceki yazılarınızdan okumuştum. 1.000-1.200 m2 fiyatı olan projeler olacak mı? Emlakkulisi.com'u tabiki takip ediyoruz )
Yanıt : Merhaba. Nyamac Evler pahalı bir proje olacak. Tamer bey artık ucuz konut projesi yapmak istemiyor. Niteliği yüksek projeler yapmak istiyor. Esenyurt piyasasında satışa çıkarılan projeler emlakkulisi.com'da olur. Takibe devam)
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. Nyamac Evler pahalı bir proje olacak. Tamer bey artık ucuz konut projesi yapmak istemiyor. Niteliği yüksek projeler yapmak istiyor. Esenyurt piyasasında satışa çıkarılan projeler emlakkulisi.com'da olur. Takibe devam)

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın