tebernüş bey merhaba.fi-yapı nın eşenşehirdeki evleri hakk
Soru
tebernüş bey merhaba.fi-yapı nın eşenşehirdeki evleri hakkında bilgi almak istiyorum.biz satış ofisiyle konuştuk ellerinded kendi dairelerinin satıldıgını.sadece daire sahiplerininkinin kaldıgını onları sattıklarını söylediler.proje aralık sonunda teslimmiş.ama bizim gördüğümüz hiçbir hareketlilik yok çalışma yok.ayrıca daire sahipleri neden satmak istiyor dairelerini.projede bir sorun mu var acaba..
Yanıt : Merhaba. Geçenlerde aynı soruyu Fikret Bey'e sormuştum. Daha önce bir yatırımcıya 70 konut satmışlar. O yatırımcının dairelerini satıyorlarmış. Bildiğim kadarıyla projede teslimlerin başlamış olması gerekiyor. Ekim sonunda başlanacaktı. Şimdiye kadar başlamamışsa bu hafta başlar. Projede son durum ne? Perşembe günü o bölgede uçacağım. Uçtuğumda bakarım.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. Geçenlerde aynı soruyu Fikret Bey'e sormuştum. Daha önce bir yatırımcıya 70 konut satmışlar. O yatırımcının dairelerini satıyorlarmış. Bildiğim kadarıyla projede teslimlerin başlamış olması gerekiyor. Ekim sonunda başlanacaktı. Şimdiye kadar başlamamışsa bu hafta başlar. Projede son durum ne? Perşembe günü o bölgede uçacağım. Uçtuğumda bakarım.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın