tebernüş bey merhaba, yatırım açısından avrupa konutları
Soru
tebernüş bey merhaba, yatırım açısından avrupa konutları ıspartakule 2, atakent 3, ağaoğlu ayazma ve ağaoğlu ayazağa projelerinden hangisi daha uygundur, fiyatları görmeden bişey söylemeniz zor olabilir ama sizce lokasyon veya proje bazında bir avantaj sözkonusu olur mu? teşekkürler,
Yanıt : Merhaba. Rica ederim. Bence biraz daha bekleyelim... Yanlış yapmayalım... Burada sorduğunuz her soru verdiğim her yanıt Türkiye emlak piyasası tarihine düşülen bir not... Yanlış not düşmek istemem)) Yeterince yanlış not düşen var zaten)
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. Rica ederim. Bence biraz daha bekleyelim... Yanlış yapmayalım... Burada sorduğunuz her soru verdiğim her yanıt Türkiye emlak piyasası tarihine düşülen bir not... Yanlış not düşmek istemem)) Yeterince yanlış not düşen var zaten)

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın