Tebernüş bey sitenizi her gün takip edenlerdenm size sorum fiy
Soru
Tebernüş bey sitenizi her gün takip edenlerdenm size sorum fiyapı ile ilgili yorum gelmiyomu bide benin fi sıde de 1 1 52m2 net dairem 24 kat ilerde projr tamamlanrsa kira ve satışta sıkıntı olur mu o bölgenn 5 yıllık sizingözünüzle artıları nelerdir tşk ederm kolay gelsn.
Yanıt : ) Evet... Ben de fark ettim... Hatırlar mısınız bilmiyorum... Bir fıkra anlatırlar... Geçmiş milli Eğitim Bakanlarımızdan biri -eski adıyla Maarif Bakanı- "Ah şu okullar olmasa Milli Eğitim'i idare etmek ne kadar kolay olurdu?" dermiş... Ağaoğlu-Avrupa Konutları karşılaştırması yok... Fi-Yapı iflas eder mi, tartışması yok... KİPTAŞ'tan ev alanlar teslimlerin gecikmesinden şikayet etmiyorlar... Kendimi yukardaki sözü söyleyen Milli Eğitim Bakanı gibi hissediyorum))
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : ) Evet... Ben de fark ettim... Hatırlar mısınız bilmiyorum... Bir fıkra anlatırlar... Geçmiş milli Eğitim Bakanlarımızdan biri -eski adıyla Maarif Bakanı- "Ah şu okullar olmasa Milli Eğitim'i idare etmek ne kadar kolay olurdu?" dermiş... Ağaoğlu-Avrupa Konutları karşılaştırması yok... Fi-Yapı iflas eder mi, tartışması yok... KİPTAŞ'tan ev alanlar teslimlerin gecikmesinden şikayet etmiyorlar... Kendimi yukardaki sözü söyleyen Milli Eğitim Bakanı gibi hissediyorum))

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın