Teberrüş bey merhaba. Süleyman Demirhan (Babil ve Acunkent ort
Soru
Teberrüş bey merhaba. Süleyman Demirhan (Babil ve Acunkent ortağı) Beylikdüzünde yeni bir proje çalışması mevcut. Burdan sözleşme ile bir daire almak istiyoruz. Ancak henüz teknik şartname bile hazır değil. Tamamen güvenerek bir ev alacağız. Proje hakkında bilginiz mevcutmu. Süleyman beye güvenimize ne dersiniz.
Yanıt : Merhaba. Kitap der ki Parasal işlerde aslolan her zaman için sözleşmedir. Sözkonusu para olunca bana bile güvenmeyin. Sözleşmeye bakın... Gayrimenkul piyasasında işiin sağlama aldığı için üzülen ve pişman olana rastlamadım. Fakat işini sağlama almadığı için üzülen binrlerce insanla karşılaştım. Karar sizin.
Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı. Yanıt : Merhaba. Kitap der ki Parasal işlerde aslolan her zaman için sözleşmedir. Sözkonusu para olunca bana bile güvenmeyin. Sözleşmeye bakın... Gayrimenkul piyasasında işiin sağlama aldığı için üzülen ve pişman olana rastlamadım. Fakat işini sağlama almadığı için üzülen binrlerce insanla karşılaştım. Karar sizin.

Yorumlar
Henüz yorum yok.
Üye işlemlerinden üye olup / giriş yaparak sizde yorum yapabilirsiniz. Üye işlemleri için tıklayın