merhabalar tebernüş bey, arsa yatırımı için öncelik sıras
merhabalar tebernüş bey, arsa yatırımı için öncelik sırasına göre önerceğiniz 3 lokasyonu alabilirmiyim. teşekkürler.
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhabalar tebernüş bey, arsa yatırımı için öncelik sırasına göre önerceğiniz 3 lokasyonu alabilirmiyim. teşekkürler.
Merhaba,Ispartakule Toki konutlarını 3 adadan oluşuyor EFES ve PATARA varoşlarla komşu , oralar yıkılmadıkça prim yapacak gibi değil. Geriye OLİMPOS adası kalıyor ben oturmak için ev arıyorum, sizce Ispartakule nin 5 yıl sonrası için prim yapma şansı yüksek mi? teşekkürler
merhabalar Tebernüş Bey. elimde 15 yıllık çalışmamla ancak biriktirdiğim 30.000 tl param var . bu parayla yatırım amaçlı bir arsa almak istiyorum .)eğer alınabilirse .bana bir tavsiyede bulunursanız çok sevinirim çünkü emlak sektöründen çok uzağım ..çok teşekkür ederim ....
merhaba tebernüş bey,istanbul avrupa yakasında hem oturuyor hemde çalışıyorum,kiradayım yıllardan beri.bir türlü şu güzelim istanbul'dan daire alamadım,60.000 nakitim var,diyeceksiniz ki bu fiyatada daire bulursunuz,tabi ev çok ama çoğu rastgele yapılmış veya mütaahit yapmış.mütaahitlerde aldıkları projeyi veriyorlar hesap kitap bilmeyen inşaatçı usta olarak geçinenlere,ondan sonra evin duvarı yamuk,tuğlaları rastgele dizilmiş,banyoya bir batarya takıcan duvarın eğriliğinden onu bile takamıyosun.bizim müteahitlerimiz memleketden getiriyorlar vasıfsız adamları 20-50 tl arası veriyorlar yevmiyelerini adam da ne yapsın,usta işçi gösteriyor bak oğlum tuğla böyle örülür,harç böyle yapılır diye.ondan sonra mütaahit yapılan daireleri metrekaresine göre 80.000'den bir başlıyor 100 hatta 150.000'e kadar fahiş fiyatlarla satıyor,tabi kullandığı malzemelerde nerde adi malzeme varsa onları takıyorlar.kısa yoldan kaar. vatandaşta bunları alıyor, sonra tabi ilk oturduğun zamanlarda değilde 3-4-5 yıl sonra anlıyor nasıl bir daire aldığını,ondan sonra dairesini biran önce satmak istiyor.memnun olmuyor ki alan.maalesef istanbul'da yapılan evlerin çoğu bu şekilde.haklı değilmiyim tebernüş bey!birde deprem olursa sonunu düşünemiyorum.halimiz harap.ben projesi sağlam olan,kullanışlı,kısacası site içersinde,rahat edebileceğim,dairemi aldıktan sonra başımı ağrıtmayacak yer arıyorum.dairemi alınca satmak değil içinde uzun yıllar oturmak istiyorum.fakat her yerede ulaşımı kolay olan bir yer istiyorum ama fiyatlar sizde biliyorsunuz ki ekonomik kriz olmasına rağmen daire fiyatları tavan yapmış durumda.millet 300.000-400.000 tl'na bile daire alıyor istanbul'da,aklım almıyor benim bu miktarlara.ben yıllardan beri kiracıyım daha birşey söylemeye gerek var mı?bana nereleri,nereden daire almamı önerirsiniz.teşekkür ederim.
mardin nusaybinde toki insaata baslayacak herkes bu daireli almakta esit mi olacak acaba yoksa bır kısı ıstedıgı kadar daıre alabıleckmı tesekkur edrım sımdıden
Tebernüş bey arsa almak istiyorum nerden almayı tavsiye ederisin istanbulun sanayisi cerkezköye taşınacak deniyor doğrumdur yatırım yapılırmı
Tebernüş bey merhaba hoşgeldiniz.Tekirdag Saray-Büyükyoncalıdan arsa almak istiyorum.Belde ile ilgili düşünceniziöğrenmekistiyorum.Sizce emlak piyasası tekrar nezaman hareketlenir.
Merhaba Tebernüş BeyBen size Toki kayabaşı ile ilgili alt gelir gurubuna yönelik konut seçimleri ne zaman yapılacak onu sormak istiyorum. Daha öncedebn bu soru size yöneltildi faka siz bilmiyorum Erdoğan beye sorarım demiştiniz. Acaba tarafınıza bununla ilgili bir bilgi ulaştı mı? Ayrıca burayla ilgili ulaşım hakkında biraz karamsar yorumlarınızı okudum özellikle metro hattı ile ilgili bu durumda konutlar bittiğinde ulaşımda sorun yaşarmıyız sizce. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
halkalı toplu konutları girişine bir kavşak yapıldı . eskiden orada bir göbek diye tabir edilen kavşak vardı şimdi bu kavşak kapandı bu kavşağın kapanmasıyla beraber parsellere gidecek bir vatandaş eskiden bu göbeği kullanıp karşıya parsellere geçip işini rahatça görüyordu şimdi bu konutlardan özürlü tekerlekli sandalyeli bir insan parsellere gitmek istese konutlardan çıkıp karşıya geçebilmek için taa atakent toplu konutlarından geçmek zorunda aynı zamanda bütün araçlarda böyle .bu ülkede neden hep işe yarayanlar kapatılırda yerine herkesi mutsuz edecek yerler açılır anlam veremiyorum bizler 21. yüzyılda ileri gitmemiz gerekirken tıpkı bir mutaf çırağı gibi geri geri gidiyoruz ben buradaki bir esnafım bu kavşak vatandaş içinde çile oldu esnaf içinde eskiden bu göbeği kullanan insanlar dükkanlarımızın önünden geçerdi şimdi ise sinek avlıyoruz emeği geçen herkese teşekkürler
*İyi Kişinin Ölçüsü;Karşılık Beklemeden İyilik Yapmasıdır*-Sn.Kireççi.Siz bunu yapıyorsunuz.Sizi kutluyorum. Aynı duygularla,İnsanımızı çeşitli konularda,İyiniyetli olmayanların mağduriyetlerinden korumak üzere www.hiziracil.tr.gg-Uyandırma Servisi yaptık.Vatan görevinizgeçmiş olsun.Tatil düşünürseniz-web siteme Bakabilirsiniz(Size Özel)Saygılar.