hane plus'tan ev almayı düşünüyorum ancak iskanı alınmamış,
hane plus'tan ev almayı düşünüyorum ancak iskanı alınmamış.ukra inşaat iflas ederse bu iskanı kim alabilir?iskansız olmasına rağmen ev almamı tavsiye eder misiniz?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
hane plus'tan ev almayı düşünüyorum ancak iskanı alınmamış.ukra inşaat iflas ederse bu iskanı kim alabilir?iskansız olmasına rağmen ev almamı tavsiye eder misiniz?
İyi günler, Bir evin yarı hissesini satın almak için konut kredisi kullanabilir miyim? Teşekkür ederim.
Tebernüş bey merhabalar.. Benim sorum emlak fiyatları her geçen yıl bu şekilde artış gösterecek mi ? Yoksa emlak krizi gerçekleşip bunca boş daireler patlama yapıp fiyatlar düşecek mi ? Satılık dairelerin çokluğu sebebi ile kiralık daire bulmak oldukça zorlaştı ve fiyatlar inanılmaz seviyelerde.. Şimdiden teşekkür ediyorum.....
Merhaba Tebernüş Bey, Ankara'da Kuzey Yıldızı projesinden arsa aldık ödüyoruz. Benim sorum şu; TOKİ 'nin %20 indirim kampanyasına neden ''Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı Projeleri" dahil edimiyor? Ayrıca 2014 deki indirim konusunda yeni bilgi var mı? Selamlar, hayırlı Ramazanlar. Dr. Uğur ŞEN
Tebernüş Bey, kolay gelsin. Eylül - Ekim aylarında bir ev almak istiyorum. Ev kredisi ve peşinat için de ihtiyaç kredisi kullanacağım zira hiç birikmiş param yok zaten borçlarım da eylülde bitecek. Aylık 2750 tl civarı ödeme yapabilirim ve senede toplam 7-8 bin lira civarı ikramiyem var. Evin mutlaka güvenli bir sitede olması lazım, yalnız kalmaktan korkmayacağım bir yer olması lazım, küçük olması sorun değil, bir de Maltepe-Pendik arası E5'e yakın ya da Kurtköy civarında bir yer olması lazım, işyerimin servisleri açısından. Bana verebileceğiniz bir öneriniz var mı acaba? Dumankaya Dizayn ya da Kurtköy'e yakın Gözdağı bölgesinde gözüme güvenli görünen birkaç ev var fakat daha derin araştırmaya girmeden size bir danışmak istedim. Teşekkürler.
merhaba,imarsız 2 adet arsam bulunmaktadır.Satmak istediğim emlakçının vermiş olduğu bilgiye göre de imarsız 2.arsam varsa bu arsamı satmam kanunen olanaksızmış.Konuyla ilgili bilgi verebilir misiniz?Teşekkürler
Merhaba, İstanbul geneline baktığımızda henüz aradan çok zaman geçmemesine rağmen emlak fiyatlarının uçtuğunu görüyoruz. Sizce bu fiyatlar normal mi yoksa balon diyebilir miyiz? Size göre fiyatlarda düşme olur mu yoksa artmaya devam eder mi? İkinci sorumda İstanbul için inşaatı başlamış belli bir kata ulaşmış prim vaadeden önerebileceğiniz projeler var mı? Teşekkürler
Merhaba Tebernüş Bey, İstanbul sınırları dahilinde satın aldığım arazim için turkiye.gov.tr adresinde arazimle ilgili "detaylar" sekmesine tıkladığımda arazi için yapılmış iki işlem hakkında bilgi almak istiyorum. Açıklamalar 10 ar gün arayla yapılmış ve içeriği şöyle: "2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 7. Maddesine Göre Belirtme" ve "İMAR UYGULAMASINA ALINMIŞTIR." bunlar tam anlamıyla ne demek? bundan sonraki süreç hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla, kolay gelsin
Merhaba Tebernüş Bey, Bir inşaat projesinden brüt 1+1 78m2 daire satış sözleşmesi 08/2013 tarihinde imzaladım.Şu ana kadar 32.000TL ödedim.Ev bitti teslim etmek istiyorlar ancak vaad edilen hiçbir şey yapılmamış.Kat bahçeleri iptal edilmiş ve her dairenin m2 sinden çalarak her kata 2+1 daire yapmışlar ve satışa sunmuşlar,planda bu yoktu.Her daireye otopark alanı, yürüyüş alanı yok.Yeşil alana ait kısmı satmışlar ve rezidansın önüne 4 katlı bina dikilmiş.Bunları görünce projeden çıkmak istedim ancak 7.000 tl para keseceklerini ve geri kalan parayı ne zaman vereceklerinin belli olmadığını söylediler.Dairenin içi 45 m2 bile değil. Çok mağdur durumdayım. Ne yapmalıyım?
Tebernüş bey merhaba , 2 gün önce sizlere yazmış ve jet hızı ile her zamanki gibi cevap vermiştiniz. Müteşekkirim. Şu anda elimde 110.000 Tl kadar daha nakit var. N towers'ta en üst kat şehir manzaralı güney cephe havuz ve site içine bakan bölümde daire için mal sahibi ile anlaştık.. Yine de en üst kat olduğu için sormak istiyorum, kendisi kışları hiç bir sorun olmadığını yakıtta orta katlarla aynı yaktığını belirtse de biz Türk milleti biliyorsunuz bodrum , 1 ve en üst kattan daire alırken Kayseri'liler gibi düşünüp almadan satmayı düşünüyoruz :) acaba bu daire 105.000 tl eşyalı kiralığa verildiğinde 850 tl getirisi olan daire nasıl bir yatırım olur ? 1, 1.5 yıl sonra satarken zorlanır mıyım ? Teşekkürler tekrar :)