özyurtlar - nşehir esenyurt

Soru

Merhaba, Özyurtların yeni projesinin (Nşehir - Esenyurt) lansman fiyatları bayramdan sonra değişiyor, araziyi gördüm, ana caddeye çok yakın, tek bloklu yap-satların arasında Özyurtlar yaptığı kaliteli projeler ile Esenyurt'un çehresini değiştiriyor, büyükşehirden ileri gelen sorunlardan dolayı da şirketin imajında soru işaretleri yaratılıyor. Nmerkezdeki sorunun çözülmesini diliyorum. Nşehirde 1+1 - 70m2 peşin satış fiyatı 79 bin TL. 36 ay vadeli (ara ödemeli) fiyatı ise 89bin TL. Peşin ödeme alternatifi üzerine düşünüyorum. bittikten 1 yıl ya da 2 yıl sonra satıp karı realize etme düşüncesindeyim. yatırım amaçlı düşünüldüğünde projeyi ve kar etme potansiyelini yorumlayabilir misiniz? Soru 2- Yeni bir projeye yatırım yapmak yerine kentsel dönüşümde önceliği olan bölgelerden.(örnek Güngören-tozkoparan-e5 e çok yakın) uygun fiyatlı bir 2+1 alıp, devlet baba gelsin yıksın, müteahhit gelsin yerine yenisini yaptın, bende kar edeyim diye beklemek nasıl olur?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ağustos 2012 | 00:57 şakir yakan 555 Kişi okudu

Akibeykoy

Soru

İyi gunler tebernus bey Alibeykoy fatih sultan bulvari uzerinde fabrika binamiz var buranin degeri hakkinda ve gelecek planlari hakkinda bilgi verebilirmisiniz? Buralar hakkinda fikriizi sirabilirmiyim? Tesekkurler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
12 Ağustos 2012 | 00:40 İsmailkosovali 133 Kişi okudu

osmanlı tapusu

Soru

dedemin osmanlı tapusu var ama bir turlu kesin bir cevap vermiyorlar hiç kimse yardımcı olmuyor nasıl yapalım ne yapalım bilmiyoruz yardımcı olursanız büyük bir onur duyar saygılarımı sunar mukafatın ne olursa olsun alalım tarları vermeye hazırız .

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
12 Ağustos 2012 | 00:33 şehmus gültekin 161 Kişi okudu

osmanlı tapusu

Soru

dedemin osmanlı tapusu var ama bir turlu kesin bir cevap vermiyorlar hiç kimse yardımcı olmuyor nasıl yapalım ne yapalım bilmiyoruz yardımcı olursanız büyük bir onur duyar saygılarımı sunar mukafatın ne olursa olsun alalım tarları vermeye hazırız .

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
12 Ağustos 2012 | 00:29 şehmus gültekin 155 Kişi okudu

toki avcılar konutları

Soru

merhaba tebernüş bey sizi sık takip etmekteyim benim sorum Toki avcılarda konut yapıcakmış ne zaman olur acaba ?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Ağustos 2012 | 23:42 Berkan Şen 273 Kişi okudu

İkitelli Çevresi Proje

Soru

Tebernüş bey, ikitelli de ki Mal Off İstanbul projesi karşısındaki tem hospital hastanesi itibaren 5-6 mahalle söylentiye göre yıkılıcakmış istimlak falan deniyor ( Mehmet Akif Mah ) bu bölgeyle böle bir bilgi sahibimisiniz bilgilendirirseniz sevinirim...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Ağustos 2012 | 23:08 Murat Dursun 977 Kişi okudu

maketten ev aliyorum

Soru

2+1 daire 250.000 / 1+1 daire 167.000 tl den 2 daire alarak yatirim icin girisimde bulunmak istiyorum.teslimat in bir yil sonunda yapilacagi ifade edildi.kurtkoy w bahce de yaptigimiz gorusmede kiralarin 1500-1250 araliginda olabilecegi aylik aidat asgari 150 tl.olacagini ifade ettiler.sorum maketten giris icin bu fiyatlar uygun mu?kiraya vermekte zorluk yasarmiyim?sizce bu yatirim kredi cekilerek yapilmasi uygunmu?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Ağustos 2012 | 22:50 okan suren 341 Kişi okudu

kooperatif satışı

Soru

2012 yılı aralık ayında tamamlanacak olan kooperatiften edindiğim evimi satarsam gelir vergisi ne kadar öderim.kooperatife ödenen paralar hesaplanırken düşülüyor mu?

Ahmet Korkmaz tarafından yanıtlandı.
11 Ağustos 2012 | 22:26 hasan çavuşoğlu 89 Kişi okudu

tapu adıma devr edildikde

Soru

Selam.Kolay gelsin.Ben Azerbeycan vatandaşıyam.29.04.2009tarixde İstanbulda evlendik.Eşim türk vatandaşı.05.07.2012 tarihde eşim vefat etdi.Eşimin cocukları bana 1+1daire almağa söz verdiler.Kısası,ev bulduk.Dün tapuda bize deiler ki,ben azeri olduğumçin adıma ev alma işlemleri bir puçuk ay sürürmüş.O üzden de evi eşimin kızının adına alındı.Şimdi onun adından bana devr edilecekmiş.Tapunun doğrudan da yalnız benim adıma olacağını nasıl bile bilirim? Peki irelide eşimin cocukları tapu devr olduğu için benden pay isteye bilierlermi,hakları varmı? Benim ev alma işlemlerimin bir puçuk ay süreceyi doğrumu? benim eşimden cocuğumuz yok. Lütfen,sorumu tez cavablarsanız çok memnun olurum.Pazar ertesi yenden tapuya gedeceyik ,ona göre. İyi akşamlar.Hayırlı ramazanlar.

Av. Hilal Bayram tarafından yanıtlandı.
11 Ağustos 2012 | 21:49 huraman muradova 319 Kişi okudu

Japon Evleri Ataşehir

Soru

Merhaba Tebernüş Bey, Konsept olarak gelenekselin biraz dışında olan Japon Evleri Ataşehir'den yatırım amaçlı olarak 1+0 daire alınır mı ? 33 metrekaresi 95.000TL

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Ağustos 2012 | 20:49 Atalay Bahadir 1929 Kişi okudu