Arnavutköy arsa
Merhaba arnavutköy'de maraşal fevzi çakmak'da 10 adet parsellenmiş arsamız var. m2 satış fiyatı 700-1000 tl arası. fiyatlandırma doğrumudur. satılmalı mı ? daha da prim yaparmı ?
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
Merhaba arnavutköy'de maraşal fevzi çakmak'da 10 adet parsellenmiş arsamız var. m2 satış fiyatı 700-1000 tl arası. fiyatlandırma doğrumudur. satılmalı mı ? daha da prim yaparmı ?
merhaba öncelikle nasısınız?size bir sorum olacak yıllardır yaşdığığmız beykozdaki evimizle ilgili.oturduğumuz yer beykoz cevizlibahçe mahallesi gkendimize ait 2 katlı müstakil bir ev.fakat tapumuz yok buralar 2b orman arazisi olarak geçiyor sizce bizim beykozun durumu ne olur?
hocam,eşimle tuzlada oturuyoruz.kiptaş 2 den ev almayı düşünüyoruz.8.kat site içine değilde gebzeye doğru açık araziye bakan bir daire.56 bin peşin 54 bini de 64 ay taksit.( kalanı faizlenmiş biz almadan önce ,şimdi onu devralıyoruz)yani ev 110 000 .64 ay sonrasındada aynı..İLK DEFA EV ALIYORUZ .ÇEVRESİ PEK GELİŞMEMİŞ,ASLINDA HİÇ GELİŞMEMİŞ.ama bir yerde yatırımımız olsun.bizimde evimiz olsun istiyoruz.bu hafta içi devir alacağız.SİZCE DOĞRU YAPIYORMUYUZ.siteden ev lırken site içinemi bakmalı.tam güney değil ama kuzeyde değil.kira getirisi anca 400 tl.ŞİMDİDEN YORUMUNUZA TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ ÇALIŞMALAR HOCAM
esenyurt eskule alışveriş merkezinde 113 m dükkan 650- 700 bin civarı kira getirisi 3500 gibi esenyurtun geleceğini düşünürsek yatırım amaçlı alınabilir mi teşekkürler
Merhaba hilal hanım Bir kişiye çek kestik ve çeki tahsile verdi karşılığında bize ürünümüzü göndermedi ne faturasını aldık ne ürünlerimizi nede paramızı çeki bankadan ödedik ne yapmamız gerekir teşekkürler
Halkalı Toki Akasya konutlarında 132 m2 dairem var. 700 TL'ye oturan kiracım var. Evi satmak istesem piyasası nedir. Evi kiracılı mı kiracısız mı satmak mantıklı.
Sayın Tebernüş bey,evviva yaşam merkezinden projeden bir daire aldık.Ancak,inşaatın ruhsatı olmadığı için inşaat ibb tarafından mühürlenmiş.Firma sorunu çözeceğiz diyor.Ama tatmin edici bir cevap ve tarih vermiyorlar.Bu konuda bilgi verebilirmisiniz.Sorun çözülene kadar ödemeleri durdurma şansımız varmı?Teşekkürler.
Arsa sahibi olarak müteahhit ile kat karşılığı daire sözleşmemiz var. Şuan bina inşaat aşamasında,henüz bitmedi.4.katta olan dairemin konumunu beğenmeyerek müteaahhitle konuşup 7.kata çektik. müteahhit benim 4. kattaki daireme müşteri buldu ve bu dairenin sahibi olarak satışı ben verdim(rayiç üzerinden satış yapıldı)(bina hala inşaat aşamasında, kat irtifakı yazıyor tapularda) aynı gün müteahhatin bana verdiği 7. kattaki daireyi diğer arsa sahibinden benim üzerime satış yaptık(rayiç üzerinden) yani ben aynı gün rayiç üzerinden hem daire sattım hem daire aldım. benim sorum, rayiç üzerinden yapılan işlemlere vergi dairelerinin sonradan gerçek bedel üzerinden vergi istemesi, ceza ödetmesi. henüz inşaat aşamasında olan, kat irtifakı olan bir inşaatta yapılan bu işlemler ilerde bize rayiç üzerinden yapıldığı için sorun teşkil eder mi? Teşekkürler
Cansel hanım iyi günler,ankara akyurt veya temelliden imarlı yada imarsız arsa almak 1,2 yıl gibi bir sürede kar getirirmi,hangisi sizce iyi bir yatırım olur en fazla nekadar bedel ödersem zarar etmem.cevaplarsanız sevinirim teşekkür ederim.
Merhaba; Gebze kirazpınar mevkiinde organize sanayi yakınlarında emlak konutun yaptığı projeler var, ayrıca kocaeli belediyesininde aynı bölgede başlayacak olduğu projeler var. belediye projelerinde 2+1 80m2 daireler peşin 73.000 tl civarında, sizce ileriye dönük nasıl bir yatırım olur?