Eltes güneşi -Dorapark kararsızım
merhaba çekmeköy eltes güneşi sitesi veya ümraniye dorapark arasında kararsız kaldım. 2+1 ev fiyatları Elteste 450 doraparkta 465 . Önerinizi rica ediyorum. Teşekkürler
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
merhaba çekmeköy eltes güneşi sitesi veya ümraniye dorapark arasında kararsız kaldım. 2+1 ev fiyatları Elteste 450 doraparkta 465 . Önerinizi rica ediyorum. Teşekkürler
Kadikoy Bolgesinde 605 Metrekare Arsamiz Mevcut Emsal 2.07 Üç bina birlesip vermeyi dusunuyoruz toplam arsa 1900 metrekare tekabul ediyor benim payima 35 metrekare arsa payi dusuyor %60 la kat karsiligi vermeyi dusunuyoruz bana mutait firma kac metrekare daire verir bilgilendirmeniz icin simdiden tesekkur ederim
merhaba çekmeköy eltes güneşi sitesi veya ümraniye dorapark arasında kararsız kaldım. 2+1 ev fiyatları Elteste 450 doraparkta 465 . Önerinizi rica ediyorum. Teşekkürler
Size az once dusler vadisi riva hakkindaki dusuncenizi sordum ve diger bi tarafta Kurtköydeki paragon evlerinide dusunuyorum. Aceba uzun vadede kurtköy hakkindaki düsünceniz nedir kurtköy deki Paragon evlerindeki evi yatirim amacli alicaz... 5-6 yil sonra satacak olursak sizce deger olarak yukselirmi? Rivayi alirsak yazlik olarak kullanicaz... Lütfen yardimci olursaniz?
Merhabalar... Size acil bir sorum olucak! Riva Düsler vadisi projesi hakkinda düsüncenizi cok merak ediyorum. Projeyi Emlak konut güvencesinde Yilmaz insaat üstleniyor. Yilmaz Insaat hakkinda düsüncenizide merak ediyorum.
merhaba 2008 yılında 59.000.TL aldığımız kiptaş 1 etap giriş kat dairemiz 11 yıldır kiradaydı 1 ay önce çıkan son kiracı 600.TL kira+140 TL aidat ödedi sitede kiralar malesef çok ucuz her çıkan kiracı evde masraf bırakarak çıktı bizde eşimle burayı satmaya karar verdik 150.000. bine alıcısı var sitede çok satılık daire var 160 binden ama hemen satayım dersem 150 bine verebilirim sizce burayı satıp gümüşyaka silivri tarafından müstakil 200 bin civarı yazlık almakmı karlı olur yoksa hadımköyü tekrar satmayıp kiraya vermekmi.Tecrübeli uzman bir büyüğümüz olarak fikriniz bizim için önemli bilgilendirmenizi rica eder,iyi günler dilerim.
Merhaba, 2016 yılında kat irtifakı olan bir daire satın aldım. O dönem tgkm parsel sorgudan merak edip binaya baktım, sorgu sonucunda nitelik kısmında 6 katlı betonarme bina yazıyordu. Bugün tekrar aynı sorgulamayı yaptım nitelik arsa olarak değişmiş durumda. Bu değişikliğin sebebi ne olabilir ve benim ve dairem için problem oluşturur mu?
Merhaba Balıkesir İzmir otobanına yaklaşık 1 km mesafede Altıeylül Ayvacık mahallesi sınırlarında geleceğe yatırım olarak tarla almış olsam. Sizce bu bölgede ileriye dönük hareketlenme durumu nedir ?
Merhaba Tebernüş Bey, Ben 2 yil onceye kadar yurt disinda idim , bu donem de yatirim amaci ile 2 adet arsa aldim ve bu arsalarin tapusunu kayin biraderimin uzerine yaptirdim. Su an satmak istiyorum ama piyasa kotu oldugu icin alan yok , piyasa duzelene kadar beklemek istiyorum ama bu surecte kayinbirader ile ilgili haciz ,mahkeme , alacakli davasi vs kotu bir durum olupda arsalara el konulursa diye de korkuyorum. Bu arsalari nasil garanti altina alirim. Ben den baskasi satamamasi icin tapu uzerine nasil serh koydurabilirim. iyI gunler Selamlar Ahmet OZER
Merhaba, beşiktaş ulusda 25 m2 düz ayak 3.000? kira getirli dükkan 550.000? ye yatırım için alınır mı kat ittifak tapulu görüşünüz için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar