merhaba, muallim köyünde deniz kiyisinda arsam var... m2 fiyatl

Soru

merhaba, muallim köyünde deniz kiyisinda arsam var... m2 fiyatlarini yurt disinda yasadigim icin ögrenemiyorum. bilgi verirseniz sevinirim, simdiden Tesekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Haziran 2011 | 03:42 Kenan Dagli 169 Kişi okudu

Tebernüş bey iyi akşamlar. Dün öğlenden sonra yurtdışınd

Soru

Tebernüş bey iyi akşamlar. Dün öğlenden sonra yurtdışından geldim ve uçakla istanbul'a inerken bir tane yapı gözüme dikkatle çarptı ki bu da Varyap Meridian idi. Tarihi mekanları dikkate almazsak Varyap Meridian'ın bugün itibarıyla İstanbul'un landmark'ı olduğunu içtenlikle söyleyebilirim. Daha sonra havadanemlak.com sayesinde göz aşınalığı kazandığım Acıbadem 169 gibi projeleri görsem de İstanbul'a gökyüzünden bakan birinin ilk gözüne çarpan yapının Meridian olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca son zamanlarda burada Ataşehir geneli Brandium ve Varyap Meridian özelinde yükselen fiyat seviyelerine ilişkin yapılan eleştirilerin iyi niyetli yapıldığına da şüpheyle yaklaşıyorum. Ülkede ekonomik istikrara ilişkin bir problem olmadığı sürece 5 yıl sonra Varyap Meridian'ın fiyatlarının nerelere kadar yükseldiğini birlikte göreceğimize de inanıyorum. Saygılar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Haziran 2011 | 01:56 Cem Burak 429 Kişi okudu

Tebernüş bey,keşke kaporanın bütün büyük projelerde isten

Soru

Tebernüş bey,keşke kaporanın bütün büyük projelerde istendiğini;pointerla maket üzerinden hepsinin aynı şekilde tanıtım yaptığını-gidenler bilir, Nish Adalarda maketler satış ofisinin ortasında bulunduğu için oturduğu yerden gösterilmesi mümkün değil-;örnek daireleri Nish Adalarda gezdiren kişilerin mimarlık ya da mühendislik fakültesi öğrencisi olduğunu-ben daire bakmak için 4 kez gittim ve hep gezdirenlerle sohbet ettim,ordan biliyorum-muhtemelen orada staj yaptıklarını-;tanıtımın satış ofisinde yapıldıktan sonra örnek dairenin gezdirildiğini cevaplarınızda yazsaydınız.sanırım soruları daha objektif olarak yorumladığınızı düşünürdü herkes.ha bi de tam satış temsilcisiyle sitede atışmışken hemen akabinde sizin lehinizde bir yorum okumasaydık ikna olur ve size hak verirdik.bu sadece benim fikrim.lütfen gücenmeyin.yayınlamanız için yazmadım bunları ,sadece sıkı bir takipçiniz olarak tarafsızca yorum yapmak istedim.(daha önce de size bu projeyle ilgili soru yazmıştım belki hatırlarsınız.sakın oradan daire aldığım için öyle yazdığımı düşünmeyin.satış ofisinden teyit edebilirsiniz bunu;ki ben ekonomik nedenlerden dolayı alamayıp vazgeçtim.)Saygılarımla.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Haziran 2011 | 01:30 eren hasdal 207 Kişi okudu

Bigg firmasının mecidiyeköy proje hakkında detay bilgiyi nere

Soru

Bigg firmasının mecidiyeköy proje hakkında detay bilgiyi nereden alabilirim.Sitelerini araştırdım bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Bunun dışında firma ile ilgili ne düşünüyorsunuz ilk projelerini yapacaklar anladığım kadarı ile.Tanışıklığınız varmı veya nasıl bilinirler.Teşekkürler

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Haziran 2011 | 01:30 batuhan oral 165 Kişi okudu

Merhaba Tebernüş Bey,Geçen hafta Dumankayanın Tuzladaki adres

Soru

Merhaba Tebernüş Bey,Geçen hafta Dumankayanın Tuzladaki adres projeleri hakkında bilgi almak için satış ofisine gittik ve Dumankaya isminden dolayı neredeyse gözümüz kapalı daireyi alıyordum ama şu anda oturduğum sitede en çok yaşadığım problemin daha kötüsünü ordada yaşayacağımı fark ettim. Yanlış hatırlamıyorsam 280 civarı daire için kapalı otoparkları yok ve sadece 80 adet dairelik açık otoparkları olacakmış. Dumankayadaki arkadaşlar sorun olmayacağını ilettilersede bence çok büyük bir sorun. Şu anda oturduğum sitede nerdeyse her dairenin arabası var ve akşam evine erken gelen kendini şanslı hissediyor. Sizce Dumankaya gibi bir marka otopark sorununu neden bu kadar hafife alıyor. İnşaat yada mimari işlerden anlamam ama her daireye otopark yapmak çok mu zor yada projelerde bunu yapmamanın önündeki engel sizce nedir. Teşekkürler...

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Haziran 2011 | 01:20 tolga çetinkaya 293 Kişi okudu

selamlar tebernus bey, umarim iyisinizdir.benim uphill towers da

Soru

selamlar tebernus bey, umarim iyisinizdir.benim uphill towers da 119 m2 2=1 dairem var. oradaki sorunlari biliyorsunuz. benim bu daireyi satip braendium dan yer almami tavsiye edermisiniz.benim dairemin m2 yaklasik 5300 tl brandiumda bir rezv yaptim 168 m2 3=1 ve yaklasik 4450 tl m2 si.brandiumun prim potansiyeline karsin, uphill towers in da prim potansiyeli var diye dusunuyorum.ama 3 yil sonra durum ne olur hangisi daha cok prim yapmis olur bilemiyorum. bu arada varyap-calik projesini de dusunmuyor degilim ama opsiyon surem onu beklemeye yetmeyecektir. bu konularda sizin gorus ve tavsiyelerinizi rica ediyorum. saygilar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Haziran 2011 | 01:16 ali boztas 399 Kişi okudu

merhaba öncelikle bu kadar soruya cevap vakti ayırdığınız i

Soru

merhaba öncelikle bu kadar soruya cevap vakti ayırdığınız için teşekkür ederim.ben tekirdağ marmaraereğlisinden arsa aldım.önümüzdeki yıllarda prim yaparmı.bu bölgeye yönelik projeler var mi acaba.teşekkür ederim

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Haziran 2011 | 00:35 ferhat kurtuluş 169 Kişi okudu

Fatih KÖKSAL Bey\'in metro ihalesi ile ilgili sorusu benim de g

Soru

Fatih KÖKSAL Bey'in metro ihalesi ile ilgili sorusu benim de gündemimde ve de büyükşehirden tanıdık birinden aldığım duyuma göre ihalesi yapılmış. Büyükşehirin sitesinde de " Üsküdar- Ümraniye- Çekmeköy Metro hattı için ihale süreci başlatılmıştır." şeklinde bir ibare okudum bugün.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
11 Haziran 2011 | 00:00 nuray çolakoğlu 317 Kişi okudu

Tebernüs bey aklima bir soru daha geldi. Dumankaya Halkali proje

Soru

Tebernüs bey aklima bir soru daha geldi. Dumankaya Halkali projesi ile lansman Haziran ayinda yapilacakti, simdi aradigim haberlerde Ekim ayindan bahsediliyor.Bilginiz varsa paylasmanizi rica ederim. Saygilarimla.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
10 Haziran 2011 | 23:59 Hakan Dündar 421 Kişi okudu