tebernüş bey, uzun zamandır dumankaya modern güncel fotoları
tebernüş bey, uzun zamandır dumankaya modern güncel fotoları eklenmedi. projeyi takip edenler için güncelleyebilirseniz sevinirim..
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
tebernüş bey, uzun zamandır dumankaya modern güncel fotoları eklenmedi. projeyi takip edenler için güncelleyebilirseniz sevinirim..
merhaba tebernüş bey çiçekçi, selimiyede bir ev almayı planlıyoruz. Bu lokasyon için ne düşünüyorsunuz. Evlerin çoğu çok eski ,tabii bir de batı ataşehiri de düşünüyoruz.İkisi çok farklı yerler ama batı ataşehirde sarp inşaatı beklersek teslim için en az 3 sene beklememiz gerekecek.Çiçekçide ise bitmiş daire olacak. Özellikle çiçekçi ile ilgili yorumlarınızı merak ediyorum. şimdiden teşekkürler.
Merhaba ,Kiler GYO 'nun finans müdürü istifa etmiş bilgisini aldık, Kiler GYO halka açıldıktan sonra %15 ' e yakın değer kaybetti(rdi) piyasada emlak bu kadar revaçta iken, bununla ilgisi olabilir mi acaba, yanlış değer hesaplama vs gibi))
Merhaba Tebernüş Bey, DAP Burgu Kule'nin son satış adetleri hakkında bilgi var mı acaba?İşleri özene bezene, titiz yaptıklarını , dikkat ettiklerini söylemiştiniz, satışları da böyle mi acaba ,sessiz sedasız bitirecekler galiba satışları .En son hafriyat çalışmalarının devam ettiğini gördük acaba temel ne zaman atılabilir, bilginiz var ise paylaşabilirseniz sevinirim. İyi akşamlar
selam, Huseyin Gevrek ispartakulede bizimevler karsisindaki cayirin imara acilip acilmayacagini sormus sizde adamini bulursaniz olabilir demissiniz. Tamam adamini bulunca her is yapiliyorda bahsedilen yer sanirim bildigim kadariyla gol havzasi yani cok yagis yagdiginda gol dolduruyor orasini sel geldiginde de tumuyle su altiydi o cayir . Bu degerli arkadas cayiri alip imar bekleyecegine golu de satiyorlarsa ordan da alsa daha butunlesmis olur bence) oraya da imar verirlerse valla helal olsun. gerci siz daha iyi bilirsiniz ya buyuk cekmece yada kucugu su toplama havzasiyken burasi cok doldu artik burayi kaybettik dnerek su havzasi olmaktan da daha dogrusu korunmaktanda cikarilmisti bildigim kadariyla. bakalim gun gelirde kuraklik olursa ist da 20 milyon kisi susuz nasil yasayacak . gun gelir bunuda goruruz.
Merhaba,Kızımızın okulundan dolayı (British International School) Zekeriyaköy'e taşınmamız gerekiyor. Şu anda Kadıköy'de herşeyin merkezinde oturuyoruz. ZekeriyaköyDemirciköyUskumruköy bölgeleri bizim için tam bir bilmece. Baharda ev yazın gezdiğinizde insan çok etkileniyor. Geçen sene Uskumruköy'de Vakana Vadisi adlı bir site az kalsın bir villa satın alacaktık, üstelik Kadıköy'deki yatırımlarımızı satarak. Daha sonra müteahitlere güvenmedik ve bu işe girişmedik. Şu aşamada da böyle bir yatırıma girmeyi hiç düşünmüyoruz ancak kiralık olarak ta hangi bölgeden ev tutmanın daha uygun olacağına da karar veremiyoruz. Bu konuda önerileriniz olursa çok sevinirim.Teşekkürler,Akif Akfert
Tebernüş Bey,Valla bravo. Yine sır vermediniz. O kadar da uğraştım. Daha ne yapayım sayın takipçiler. Elimden bu geldi )teşekkürler saygılarCem Emek
Tebernüş Bey,Merhabalar.42maslak fiyatlarına baktım. En küçük daire 110m2-400.000 USD (m2 fiyatı 3.700 USD) ve üzerinde seyrediyor. 42Maslak çok daha merkezi lokasyonda olduğundan Ağaoğlu, Ayazağa'da yapacağı projeye 3.700 USD (5.500 tl) fiyat veremez gibime geliyor. Yani m2 fiyatı tl olarak Ağaoğlu Ayazağa'da 4.500-5.000 i geçmez diye öngörmekteyim. Yani 42 maslağınbaşlangıç fiyatı ağaoğlunun ortalama fiyatı gibi olur. Seçimden sonra kredi faizlerinin yükseleceğini de varsayıyorum. Benim işim değil. Sizin kadar bilemem. Sadece takip ettiklerimi birleştirdim. Değerli yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum.SaygılarımlaCem Emek
hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim . sizin de dediğiniz gibi canan residence proje olarak çok güzel bir proje ve insana heyecan veriyor. tek dezavantajı lokasyon. diğer taraftan lokasyonu ataşehirde olsa bu fiyatların çok üstünde satılacağı da aşikar. benim sorum, lokasyona rağmen 800.000 tl fiyat ödenerek alınırmı? ilerde satmak istersek para kaybetmeden satılır mı? yada bu paralara varyap meridyende bir boy küçük daire daha mı mantıklı? son olarak canan residence penthouse daire için yorumunuz nedir? 750-950K$ arası fiyatlar pahalı mı? çok teşekkür ederim.
şuanki mülkümüzden çıkmaz zorundayız fakat kiracı olmak da istemiyoruz; bütçemiz çok kısıtlı (700-1000 max) kira öder gibi ev sahibi olmak hayal değilse, Istanbul Anadolu yakasında özellikle Kadıköy - Esatpaşa - Metrobüs aralığında önereceğiniz bir yapı var mı? Bir de ailemizde diyaliz hastası ve özürlü kartı var; ev alırken özürlü kartı olanlara bri avantaj var mıdır?şimdiden ilginize teşekkürler.