fındıkzadeden 1+1 giriş kat 65 m2 ev aldım 70.000 tl ye 600 t
fındıkzadeden 1+1 giriş kat 65 m2 ev aldım 70.000 tl ye 600 tl yede kiraya verdim.ancak bina 35-40 senelik ama depremde zarar görmemiş bina sizce doğrumu yaptım acaba daireyi almakla
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
fındıkzadeden 1+1 giriş kat 65 m2 ev aldım 70.000 tl ye 600 tl yede kiraya verdim.ancak bina 35-40 senelik ama depremde zarar görmemiş bina sizce doğrumu yaptım acaba daireyi almakla
Merhaba Tebernüş bey,Hiç bir getirisi olmayan bir gayrimenkulümüzü satıp(yayla evi) kira getirisi tatmin eden bir yatırım yapmayı planlıyoruz. Sizi uzun süredir takip ediyorum. Çok değerli yorumlarınız için teşekkürler. Ancak çok genel sorulara genel cevaplar verdiğinizi gömekteyim. Benim sorum daha spesifik. Sadece kira çarpanı açısından değerlendirirsek sitenizden takip edebildiğim kadarıyla ofis yatırımı yapmak daha mantıklı sizce Avrupa konutları Tem rezidans office veya ağaoğlu myworld buraları veya başka yerleri kira çarpanı açısından değerlendirir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, öncelikle cevabınız için teşekkürler. finanskent2'nin hemen yan parsele yapılacağını oradaki alanın kampus ve konut olacağını yazmışsınız, finanskent2'nin de yılın ikinci yarısında satışa çıkacağını öğrenmişsiniz İsmet Bey'den. Bu durumda Bezmi Alem Unv.sinin arsasındaki sorun çözüldü diyebilir miyiz? Aynı alanda diyorsunuz sonuçta. Eski yazılarınızda sorunun çözümünün zaman alacağını yazmıştınız. Teşekkürler
Merhaba Tebernüş Bey,Daha öncede size soru yöneltmiştim;iş yerim sabit olmadığı için İstanbul trafiğinden en az etkilececeğim bölgeleri sormuştum,sizde bana Ispartakule, Halkalı, Bahçeşehiri vs önermiştiniz.Şimdi şunu sormak istiyorum sizce bu bölgelerden hangisi yakın vadede hangisi uzun vadede gelişim gösteriri ve neye göre gelişirler diye sorucam ama kapsamlı bir soru sorduğumun farkındayım. Vaktiniz varsa cevaplarsanız sevinirim. Sevgiler
Merhaba Tebernüş Bey,öncelikle böyle bir site ile bizlere sunmuş olduğunuz hizmet için sizlere çok teşekkür ederim.Bir tanıdığımız Innovia 3.Etaptan brut 67m2 1+1 dairesini 110bin TL satmaktadır.Daire havuz cepheli ve 4.katta ,ebeveyn banyolu ben bunu almayı düşünüyorum.Bu konu ile ilgili görüşlerinizi öğrenebilirmiyim.Çok teşekkürler.
Merhaba Tebernüş Bey,Öncelikle sizi yürekten kutluyorum.Size sadece bir konuda sitemim var.Kendi yaptıgınız yatırımları da bizimle paylassanız olmaz mı.Bence hicbir mahsuru yok.Bu konuda paylasımda bulunursanız eminim ben ve siteyi takip eden binlerce insan da minnettar kalacaktır.Cok tesekkur ederim.
Merhaba.. Beylikdüzü bölgesinde yoğun bir şekilde metrobüs çalışmaları yapılmakta... Daire fiyatları almış başını gidiyor. Büyükçekmece veya mimaroba bölgesinden site içerisinde daire almak istiyorum. Büyükçekmecenin geleceğin yeşilköyü -Mimarobanında florya olacağı söyleniyor )) Çok güzel siteler kurulu her iki bölgedede.. Büyükçekmecede sahil çok güzel. Özellikle büyükçekmece hakkındaki düşünceleriniz ve bu bölgeler hakkında gelecek için fikirleriniz nelerdir... Saygılar- Mutluluklar.
Tesekkur ederim. Esim de ayni seyi soyluyor, onu ikna edemiyorum. Sizin onerecegiz parlak fikirle onu etkilemeyi dusunuyordum.) Siz de ayni seyi soyleyince vazgectim. Daha sonra artik! Yalniz sunu soylemeliyim ki risk almayi sevdigim dogru. Ben ne kadar boyleysem esim de o kadar garantici. Tebernus Bey, biz kim ne derse desin Nishadalar'dan ev alarak iyi bir yatirim yaptigimizi dusunuyoruz. Esimin israriyla manzarali ve genis 3+1 aldik. Evin mutfagini ve balkonunu bir sevgiliyi dusunur gibi surekli olarak hayal ediyorum. (su an oturdugumuz ev hem kucuk hem balkonsuz hem manzarasiz da...) Biliyorum kafayi yedigimi dusunuyorsunuz))) Ne yapayim, ben cooook mutluyum. Hemen gelsin Haziran 2012! Yasasin Nishadalar!!! Siz cok yasayin yorumlariyla bizi hep dogru yonlendiren Tebernus Bey, size cook tesekkur ediyoruz.
Merhaba Tebernüş bey.Fiyapıdan ev alanlar çok tez canlı demişsiniz.Ortalamanın üstünde olduğumuzu sanmam.Fikret bey en başından beri öyle politika izliyorki projeleri gerilim filmini izler gibi izliyoruz.En başta sattıkları ve yaptıkları bariz farklı,uzun süre duran inşaatlar cabası.Haziran teslim sözünü merakla bekliyoruz.Müşteri ilikiler tam bir facia.Satış ofisinden biriyle konuşup cevap almakla sokakdan rastgele birine sormanız arasında fark yok.ikisinin bilgiside aynı.Kısaca iletişim sıfır.3 marttan beri sitede resim güncelleme yok.siz olmasanız rüyayaya yatacağız görmek için.Dahada sayabilirim.Tüm samimiyetimle psikolojik olarak zorlanıyoruz.Parasıyla ev mi satın aldık stres mi bilmiyorum.
merhabalar tebernüş bey ben şunu merak ediyorum fi-life hakkında aşağıda satışların 600 daire olduğunu belirtmişsniz yalnız biz alırken 1088 daire olarak biliyorduk ve hiçbir şekilde 600 daire lafı geçmedi zaten fi-life sitesinde de şöyle bir cümle yer almaktadır''fi-life ihtiyaçlarınıza uygun 1088 daire sizi bekliyor'' şmdi hangisi doğru satışta 1088 denilen mi yoksa 600 dairelik mi bir de merak edenler olursa eğer dün ofisle görüştüğümde inşaatın 3 gün önce başladığını söyledi belediye ile sorun çözülmeden inşaat nasıl devam ediyor bunu da anlamadık ama...ve fi-life ile ilgili sorulara sıkılmadan cevap verdiğiniz için çok teşekkürler