MERHABALAR. BEN YALOVADA BİR EV ALMAK ÜZEREYİM. KONUT KREDİS

Soru

MERHABALAR. BEN YALOVADA BİR EV ALMAK ÜZEREYİM. KONUT KREDİSİ KULLANDIM. EVİ 82.500 TL YE ALDIM. TAPU MASRAFLARIM NASIL HESAPLANACAK. EV SAHİBİ İLE ORTAK ÖDEME YAPACAĞIZ TAPUDA. EVE TEK BİR MASRAF BELİRLENİP BUNU PAYLAŞACAK MIYIZ? BİR DE BANKA İPOTEK KOYARKEN MASRAF ÖDEYECEK MİYİM?

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ağustos 2010 | 23:11 zuhal öztunç 239 Kişi okudu

Fiyaka Tuzla 3 projesini yaklasik 10 gun once yerinde gorme firsa

Soru

Fiyaka Tuzla 3 projesini yaklasik 10 gun once yerinde gorme firsatim oldu.2 1 dairelerin 9 blokundan 7sinin kabası bitmisti.Diger ikisinin temeli atılmıs vaziyetteydi.Havuz ortaya cıkmıs.Kaba insaati biten 2 blokta alçı atılması işi yapılıyordu(Sanırım bu işlem elektirik su tesisatlarının dösendiği anlamına geliyor)Kaba inşaatı biten bloklarda tesisatlama ve diğer işlemler yapılırken bir yandan diğer blokların kabası çıkılıyor.Taşeronlar sırasıyla blok blok dolaşıyor iş sürecinde bir boşluk olmuyor.Sitede ilk fotograflar nisan ayında koyulmustu.4,5 ayda güzel aşama kaydedilmiş.Studyo dairelerin bulundugu blokta henüz bir baslangıc yok.Hafriyatlar orada duruyor.Agostos fotograflarını koydukları zaman bu durum görülebilir.Sanırım en son stüdyoların oldugu bloku yapıp teslim olunacak.Görüştüğüm çalışanlar bu hızla gidilirse yılsonuna inşaatın tamamlanacagını soylediler.Sahip oldukları projeyi göremeyen arkadaslar icin bilgi olarak yazıyorum.İyi calısmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ağustos 2010 | 21:59 kenan bay 433 Kişi okudu

Tebernüş bey, benim gibi arsa yatırımcıları içinhavadan e

Soru

Tebernüş bey, benim gibi arsa yatırımcıları içinhavadan emlak da yayınlanmak üzere çerkezköy silivri ve diğer yatırım yapılabilecek bölgelerin fotoğraflarını da çekip yayınlayabilirseniz çok seviniriz. Kurumsal arsa-arazi satan firmaların sponsor olabileceğini umuyorum. İyi çalışmalar.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ağustos 2010 | 21:08 Cem Koç 279 Kişi okudu

merhaba tebernüş bey benim sancaktepe samandıra abdurrahmangaz

Soru

merhaba tebernüş bey benim sancaktepe samandıra abdurrahmangazi mahallesinde ravza caddesi uzerınde hakan sukur stadı karsısında 4 parsel 433 metre kare arsam var 1 emsal verıyolar vede 4 kat verıyolar emsaller artarmısızce 350metre ve altı arsalar10 daıre yapılıyo benım arsalara 4 daire yapılıyo varmı bole bısey ya isyan etmemek elde degıl gercekten sızce cıkma bıle vermıyolar dusunseneyız tam metre kare arsan kadar ınsaat yap dıo beledıye cıkma verse cıft daıre gırer hıc olmazsa emsaller artarmı ilginize tesekkurler sımdıden.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ağustos 2010 | 20:58 fatih hamamcı 545 Kişi okudu

Hayırlı Ramazanlar,fiyapının yeni kampanyası hakkında endi

Soru

Hayırlı Ramazanlar,fiyapının yeni kampanyası hakkında endişelerim var . bizden 31,08,2010 tarihine kadar peşinatın kalan bedelini ödediyimiz takdirde 30,09,2010 tarihinde tapularımızı vereceklerini söylüyorlar. karşılıgında firma kaşeli borcu yoktur yazısı verilecegi söyleniyor. bu durum için yorumunuzu çok merak ediyorum.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ağustos 2010 | 18:29 ismail ilçin 187 Kişi okudu

merhaba tebernüş bey, size bir sorum olacak ancak sorumu web or

Soru

merhaba tebernüş bey, size bir sorum olacak ancak sorumu web ortamında sormak istemiyorum. mail adresinizi bana gönderirseniz size mailimi yukarıdaki mail adresimden sizin mail adresinize göndereceğim. teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ağustos 2010 | 18:15 Sedef Külahçı 237 Kişi okudu

Selamlar,Kayınpederim, bana fazla hissedarı olan yarısı imar

Soru

Selamlar,Kayınpederim, bana fazla hissedarı olan yarısı imarlı yarısı tarla gözüken arazinin kendine düşen bölümünü veriyor.Belediye sınırları içinde arazi.Arazi 1945 metrekare.Yarısı 1985 yılında belediye tarafından çocuk parkı olarak ayrılmış ancak hiç bir girişim yapılmamış. belediyeye gidilince gerekince istimlak edilir dediler. Ben diğer hissedarlardan da haklarını devralıyorum. Böylelikle tüm arazi benim oluyor. Gelelim sorularıma1- 25 yıldır çocuk parkı olarak ayrılan ama istimlak vs yapılmayan bölümü (artık çocuk parkına ihtiyaç yok) kullanmak istiyorum. Hakkımı nasıl ve nerede aramam lazım? 2- Tarlanın yarısı imarsız (çocuk parkı olarak ayrılmayan alan). Bu alana ev yaptırmak istesem yaptırımları ne olur?3- Belediye ifraz yaptır diyor. Arazinin ifraza uygun olup olmadığını nasıl anlarız?4- Belediye sınırları içinde olup imarsız olan bana kalan bölüme ev yapsam elektrik, su vs. hizmetler konusunda neler yapılabilir?Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ağustos 2010 | 18:00 Emre Elvan KIR 317 Kişi okudu

tebernüş bey merhabalar, silivri köylerden arsa almak istiyoru

Soru

tebernüş bey merhabalar, silivri köylerden arsa almak istiyorum. ancak hangi köyden alacağıma karar veremedim. siz diyorsunuzki aldığınız fiyat önemlidir. tamam işin bu noktasını bir kenasrı koyarsak hangi köylere odaklanmanın daha mantıklı olacağını söyleyebilirmisiniz? teşekkürler.

Tebernüş Kireçci tarafından yanıtlandı.
20 Ağustos 2010 | 17:32 metin uzunköy 187 Kişi okudu