sayın teberniş bey havadanemlak için sizi gerçekten tebrik et
sayın teberniş bey havadanemlak için sizi gerçekten tebrik etmeliyiz çok başarılı bir proje olmuş fakat agaoğlu nun my towerland projesinin resimlerini göremedim )
Şifreni mi unuttun? Lütfen kullanıcı adınızı ve e-posta adresinizi girin. E-posta yoluyla yeni bir şifre oluşturmak için bir bağlantı alacaksınız.
Gayrimenkul ile igili tüm soruları buradan yanıtlıyor...
sayın teberniş bey havadanemlak için sizi gerçekten tebrik etmeliyiz çok başarılı bir proje olmuş fakat agaoğlu nun my towerland projesinin resimlerini göremedim )
Tebernus Bey Merhaba, Oncelikle bu sene amlak alaninda yaptiginiz son bomba haberler icin sizi tebrik ederim. Sinpas ve Fikret Inan arasinda ev teslimi tartismasi gercekten bu sene icinde su ana kadar benim duydygym en bomba haberdi. Sizin Fikret Beye ulasabildiginizi biliyorum ancak malesef bizlerin bu sansi pek yok ve satis temsilcilerinden bu konuda net cevaplar alamiyoruz. Benim sorum su olacak Fikret Bey Sinpas'a noter kanaliyla tapu ve ev teslimi yapmamasi nedniyle ihtarname cekmisti. Bizim Fi-Side projesinde sozlesmelerimizde tapularin 30 Mart 2010'dan itibaren verecegi yazili. Fakat 4 aydan uzun bir sure gecti tapular dagitilmaya baslanmadi henuz. Fikret Beye sorabilir misiniz? Fi-Side'da tapulari ne zaman vermeye baslayacak? Biz de toplu olarak Fi-Side'dan ev alanlar kisiler olarak noter kanaliyla ihtarname mi gonderelim?
iyi günler Tebernüş Bey;2007 yılının Aralık ayında KC group Sarıköy projesinden ev aldım inşaat yaklaşık 2 yıl durdu şu an bir hareketlenme var fakat teslim tarihinden 3 ay geçmesine rağmen hala kaba inşaatımız bile bitmedii ve çok büyük para yatırdık çünkü firmanın en pahalı projesiydi.. Bu grup ve projeyle ilgili ekstra bir bilginiz var mı acaba nasıl bir yol takip etmemizi tavsiye edersiniz??
Tebernüş Bey,ne biz ne siz bıkmadan aynı konudayız Fi-Life ;) g.müdür ile tanıştım birisi bölgedeki inşaatları "belediye yeşil alanları yok ediyor" diye dava açmış,inşaatlar durdurulmuş,bu haberi doğrulayabilecek isim sizsiniz sayın kireçci.Ve son olarak bir klasik ne olacak bu fi-life ;) NotArsada bir vinç gördüm bu ay başlanacak herhalde.havadanemlak'ta görmek istiyoruz dile kolay 1088 daire sizin yazılarınızı bekliyor ;) iyi çalışmalar teşekkürler
Merhaba, havadan emlakta Kartal E-5 'teki projeleri ve Ataşehir projelerini görmek istiyoruz )
Merhaba, havadanemlak Anadolu yakasına ne zaman geçecek? Saygılar.
Havadanemlak.com için tebrik etmek istiyor,başarılarınızın devamını diliyorum.Yorumlarınız için teşekkürler...
Sayın Tebernüş Bey yeni siteniz havadanemlak.com gerçekten çok işlevsel.Projeleri yakından takip etmek isteyenler için biçilmiş kaftan.Bu hizmet için teşekkürler.Vizyonunuzun ucu açık.Durmak yok yola devam.Başarılar dilerim.
KC GROUP'UN durumu nedir? nasıl bu duruma düştü müşterilerin akıbeti ne olacak?
ne olacak bizim yimpaştaki alacalarımız sözde hissedarız ama bizimle ilgilenen kimse yok